Princeza od Walesa

Kate Middleton uskoro bi mogla prisustvovati na “najvećoj kraljevskoj večeri godine”

Kate Middleton
Profimedia
26.09.2024.
u 20:06

Događaj se održava svake godine početkom prosinca, a na njemu monarh i drugi članovi kraljevske obitelji dočekuju članove diplomatskog zbora u državnim salonima Buckinghamske palače.

Princeza od Walesa bi uskoro mogla ponovno biti viđena u javnosti na "najvećoj kraljevskoj večeri godine", prema riječima bivšeg kraljevskog zaposlenika.

Princeza od Walesa oduševila je obožavatelje nakon što je objavila da je završila liječenje od raka te će se polako vraćati svojim obvezama.

Nakon te objave, buduća kraljica imala je dva sastanka u dvorcu Windsor, čime je dodatno potvrdila svoj postupni povratak na posao.

Tijekom svog posljednjeg sastanka, razgovarala je o planovima za svoj godišnji božićni koncert u Westminsterskoj opatiji, koji se održava u prosincu, piše Express.

Drugi izvještaji sugeriraju da princeza također želi prisustvovati ceremoniji kod Cenotafa na Dan sjećanja u studenom.

Bivši kraljevski zaposlenik izjavio da bi buduća kraljica mogla prisustvovati još jednom važnom kraljevskom događaju ove godine – Diplomatskom prijemu u Buckinghamskoj palači, prenosi N1.

Događaj se održava svake godine početkom prosinca, a na njemu monarh i drugi članovi kraljevske obitelji dočekuju članove diplomatskog zbora u državnim salonima Buckinghamske palače.

Bivši kraljevski batler Paul Burrell, koji je radio za princezu Dianu do njezine smrti 1997., nazvao je događaj “najvećom noći u godini za kraljevsku obitelj”.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije