s Facebooka

Nakon bolničkog liječenja, Simona Mijoković iznenada nestala s društvenih mreža

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Simona Mijoković
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
Simona Mijoković
Foto: Facebook/ Naš potok
Simona Mijoković
Foto: Facebook/Simona Mijoković
Simona Mijoković
Foto: Instagram
Simona Mijoković
27.09.2024.
u 17:08
Simonu se više ne može pronaći na Facebooku, a ova društvena mreža sve koji pokušaju ući na njezin profil obavijesti da se do osobe ne može doći zato jer je promijenila publiku ili jer je izbrisala profil.
Pogledaj originalni članak

Simona Mijoković oglasila se prije nekoliko dana na svom Facebooku i objavila je fotografiju iz bolnice te obavijestila svoje pratitelje kako im se neko vrijeme neće javljati jer se mora pobrinuti o svom zdravlju. 
- Dragi prijatelji, nakon teških dana, danas su me primili u bolnicu na liječenje. Molim vas od srca da se ne ljutite ali u inbox fejsa, trenutno neću odgovarati na poruke jer svu snagu prikazujem za bolove i daljnji oporavak da se mogu vratiti mojoj ljubljenoj dječici koja me trebaju i mužu. Uzdam se u Gospodina da dostojanstveno koračam kroz ovu postaju Križa. Bog je vjeran i znam da me nikada nije iznevjerio. Dopustio je i ovu patnju, da mogu još više ga ljubiti i prikazivati za onu koju moje srce ljubi - napisala je Simona i objavila fotografiju iz bolničke sobe.

Nekoliko dana kasnije njezin je suprug Stanislav otkrio kako se osjeća. Nakon što su ga telefonskim putem kontaktirali iz 24sata, rekao je: – Nije ništa strašno, malo ju je kralježnica 'ulovila', boli je – kaže dobro raspoloženi Stanislav i dodaje: – Ma super je, ništa joj ne fali, živa je i zdrava. To što mora biti tamo zato je da dobije infuziju – umirio je sve suprug. Također je otkrio da će Simona, kojoj se ukliještio živac, kroz nekoliko dana izaći iz bolnice. No, bivša reality zvijezda sada se maknula s društvenih mreža. Naime, Simonu se više ne može pronaći na Facebooku, a ova društvena mreža sve koji pokušaju ući na njezin profil obavijesti da se do osobe ne može doći zato jer je promijenila publiku ili jer je izbrisala profil. 

Foto: Facebookscreenshot

Podsjetimo, u intervjuu koji je u ožujku dala za Večernji list pričala je o svom obiteljskom životu u Austriji, o suprugu Stanislavu i djeci.

– Mihael je moja bebica koja će za mjesec dana proslaviti prvi rođendan, a on se ponaša kao i svaka beba. Budi se noću i traži hranu, tek je počeo hodati uz pomoć nas i traži veliku pažnju. Trogodišnja kći Zvjezdana je najživahnija, tu je i Amalija koja je dvije godine starija te sin Joshua koji ima šest godina. On je baš nedavno krenuo u malu školu u Linzu, dvije kćeri idu u vrtić, a ja sam većinu vremena s Mihaelom kod kuće. Ujutro idemo na svetu misu, djecu Stanislav prije posla odvede u vrtić i tako sve u krug. Kod nas je jako zanimljivo i nikada nije dosadno, s djecom se igram, čistim, provjeravam što su dobili za zadaću, slušamo pjesme, a molitva je dio naših života. Nakon cijelog dana sva se djeca idu okupati i na kraju imamo zajedničku molitvu. Kada svi zaspu, suprug i ja imamo vrijeme za sebe i posvetimo se jedno drugom. Naš cijeli dan je organiziran – ispričala nam je tada Simona.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.