incident na autobusnom stajalištu

Napadnut sin pokojnog glumca iz Trebinja: Muškarac ga šakama udario u glavu

Foto: Zvonimir Ćorić
Napadnut sin pokojnog glumca iz Trebinja: Muškarac ga šakama udario u glavu
25.10.2024.
u 19:56
Policija je brzo reagirala i identificirala napadače
Pogledaj originalni članak

Sin pokojnog srpskog glumca Nebojše Glogovca iz Trebinja, Gavrilo Glogovac napadnut je u Beogradu. Napad se dogodio u ponedjeljak ujutro u Novom Beogradu kada mu je napadač prišao i nakon kraće rasprave šakama ga udario u glavu na autobusnom stajalištu, odnosno ugibalištu, pišu srbijanski mediji.  Policija je brzo reagirala i identificirala napadače, a više detalja o ovom incidentu nije poznato javnosti. 

Inače, ovaj 26-godišnjak živi daleko od očiju javnosti i kamera te se o njemu malo toga zna. Ipak, s druge strane, mlađi Glogovčev sin Miloš - rođen 2001. godine, završio je Petu beogradsku gimnaziju i krenuo očevim glumačkim stopama. Ako se prisjetimo, Miloš se ljetos oženio u Zagrebu, a prva Nebojšina supruga Mina pohvalila se fotografijom sa skromne svadbe  koju je objavila na društvenoj mreži Instagram. Osim toga, Miloš se s pokojnim ocem, slavnim srpskim glumcem pojavio i u jednoj kulinarskoj emisiji. Na kraju je i on upisao Fakultet dramskih umjetnosti, ali se ipak odlučio za režiju. 

Podsjetimo, Nebojša Glogovac bio je jedan od najtalentiranijih i najuspješnijih glumaca regije, a njegova životna priča nažalost je prekinuta 9. veljače 2018. godine, kada je preminuo od posljedica teške i kratke bolesti. Posljednju ulogu ostvario je u filmu "Ustav Republike Hrvatske", u kojem je igrao ulogu Vjeke Kralja, umirovljenog profesora koji je pritom deklarirani homoseksualac i transvestit. Film je nagrađen brojnim nagradama na domaćim i stranim filmskim festivalima, a 2016. godine bio je na drugom mjestu najgledanijih domaćih filmova u kinima.

Domaća publika pamtit će ga, između ostalog, po ulogama u serijama "Kud puklo da puklo" i "Stella". Zapamćene uloge ostvario je i u filmovima "Ubojstvo s predumišljajem", "Bure baruta", "Munje" te u seriji "Bolji život".

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.