često objavljuje fotografije

Neda Ukraden fotkama u bikiniju izaziva nevjericu, ali i zavist, otkrila je tajnu svog izgleda

Foto: Instagram
Neda Ukraden
Foto: Matko Begović/Pixsell
Neda Ukraden
Foto: Instagram
Neda Ukraden
Foto: Instagram
Neda Ukraden
Foto: Instagram/Wanda Nara
Neda Ukraden
Foto: Instagram
Neda Ukraden
24.10.2024.
u 20:26
"Pazim što jedem, odnosno koliko jedem, tu je i fizička aktivnost, redovno kontroliranje zdravlja. Umjerenost je ono što je najbitnije", istaknula je pjevačica
Pogledaj originalni članak

Glazbenica Neda Ukraden često na društvenim mrežama objavljuje fotografije i pokazuje kako uživa te gdje provodi vrijeme. Najseksi baka Balkana u kolovozu je napunila 74 godine, a na društvenim mrežama često oduševljava svojom fantastičnom figurom. Nedu tako možemo vidjeti kako pozira u bikiniju, a ispod tih fotki uvijek dobiva brojne komplimente. No, Ukraden nikada nije skrivala koja je njezina tajna kada je odličan izgled u pitanju, a uvijek ističe da se radi o disciplini i umjerenosti. 

"Pazim što jedem, odnosno koliko jedem, tu je i fizička aktivnost, redovno kontroliranje zdravlja. Umjerenost je ono što je najbitnije", istaknula je pjevačica koja tijekom ljeta voli boraviti u Boki kotarskoj odakle i snima mnoge fotografije u bikiniju.

Podsjetimo, Neda je i za svoj 74. rođendan objavila fotku u badiću. "Koliko mi je godina? Taman! Bez filtera i efekata. Da živim i uživam u životu, svojoj divnoj obitelji, glazbi, najboljoj publici koju čovjek može poželjeti. To isto želim i vama! Hvala svima na divnim željama i pozdravima! Ljubi vas vaša Neda", napisala je pjevačica uz objavu. Brzo su se nanizali komentari u kojima su joj pratitelji poželjeli sve najbolje za rođendan, dok su neki od njih pisali i da odlično izgleda.

"Radost i sreća nek‘ ispune ovaj dan jer na današnji dan je rođena osoba koja mi uvijek uljepša svaki dan i inspirira me da budem bolja osoba. Žena, majka (baka), kraljica – jednom riječju SIMPLY THE BEST", jedan je od takvih komentara. I dok je veliki broj njenih fanova hvali njenu liniju i besprijekorni stil, ima i onih koji se ne slažu i kritiziraju. Na svom Instagram profilu nedavno je objavila novu fotografiju na kojoj pozira u jednostavnom ljubičastom jednodijelnom kupaćem kostimu.

"Zbogom more, odoh u planine," napisala je uz objavu, citirajući poznatu pjesmu Bijelog dugmeta. Neki pratitelji su je optužili da je tajna njenog besprijekornog izgleda zapravo photoshop. "Photoshop i od babe napravi curu", "Lako ti je tako izgledati kad nisi digla ništa teže od žlice", "Nedo, imaš 70 godina i u gaćama se slikaš,", pisali su joj neki pratitelji. Na kraju se javila i sama Neda, koja je odgovorila kritičarima. 

 - Ajd što si slabovidna pa ne vidiš što je photoshop, a što nije. Isto me ne voliš, a pratiš me i nerviraš se i to je OK, jer, kako da me voli takva spodoba? Ali što imaš potrebu da svoju ljubomoru, glupost zaviješ u šovinizam, pa to i javno objaviš bez blama, e to mi te već žao. Mogu zamisliti koliko se nerviraš. Uh, kako je to jadno. A meni drago - poručila je Neda tada.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.