lijepa manekenka

Ovo je kći jedne od najljepših žena svijeta

Ovo je kći jedne od najljepših žena svijeta
17.07.2022.
u 09:55
Pogledaj originalni članak

Deva Cassel (17), starija kći legendarne talijanske glumice Monice Bellucci i Vincenta Cassela sa samo 15 godina krenula je u manekenske vode, a ljudi ne prestaju komentirati njezinu ljepotu. 

Posljednja u nizu revija bila je ona za brend Dolce&Gabbana u Rimu, a iz publike su je bodrili dečko Luca Sandro te slavna glumica. Na toj je reviji Deva nosila čipkastu bijelu haljinu ukrašenu biserima.

"Kakva savršena nasljednica Monice Bellucci", "Nevjerojatno je koliko si prelijepa", "Ista si majka", "Poput anđela", komentari su pod videom koji je i sama Deva objavila. 

Iz dva desetljeća zajedničkog života glumci Monica Bellucci i Vincent Cassel dobili su dvije kćeri, Devu i Leoni koja sada ima jedanaest godina. Iako su i Monica i Vincent pokušavali držati kćeri dalje od medija, njihova starija kći odlučila je slijediti korake roditelja.

Na sličan način poput Deve i u otprilike istoj dobi svoje modne korake napravila je i Monica koja je u jednakim godinama kao i kćer počela svoju karijeru modela. Deva neće moći pobjeći od usporedbi s mamom, a to dokazuju i komentari na internetu u kojoj joj korisnici dijele komplimente i govore da je božanstveno lijepa poput mame. Nakon što je prekinula s Vincentom, glumica Monica Bellucci dugo je bila sama, a onda se prije tri godine zaljubila u francuskog umjetnika Nicolasa Lefebvrea.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.