bivša voditeljica

Vanja Halilović (38) očarala pratitelje zanosnom fotkom u bikiniju: 'Koji komad!'

Vanja Halilović (38) očarala pratitelje zanosnom fotkom u bikiniju: 'Koji komad!'
19.07.2022.
u 09:39
Pogledaj originalni članak

Bivša voditeljica Vanja Halilović (38) nekada je bila omiljeno lice s malih ekrana, a onda se odlučila za zaokret u karijeri, a privatni život drži dalje od očiju javnosti. 

Lijepa Vanja sada je objavila zanosnu fotografiju u crnom bikiniju koji je naglasio njenu vitku liniju i oduševila pratitelje koji su joj uputili brojne komplimente na račun izgleda.

''Savršena'', ''Ljepotica'', ''Komad, Vanjice ti kao i vino...'', pisali su pratitelji ispod fotografije uz koju je Vanja kratko napisala ''život na otoku može početi'', a otkrila je i kako trenutno odmara na Visu.

Inače, Vanja je donedavno radila na poziciji direktorice marketinga u vinariji Kutjevo, a potom se odlučila oprostiti se od svog poslodavca kako bi se posvetila osobnim projektima. Tim povodom na svom Instagramu je objavila i službeno priopćenje tvrtke u kojoj je bila zaposlena zadnje dvije godine.

- Odjelom marketinga Vinarije Kutjevo više neće rukovoditi Vanja Halilović, koja je nakon dvije godine uspješne suradnje i niza  odrađenih projekata, na osobni zahtjev zatražila razrješenje s te funkcije. Vanja je izrazila želju da svu svoju energiju i kreativnost ubuduće usmjeri u posvećivanje zahtjevnim osobnim projektima i nastavi obnašati dosadašnje funkcije u poduzetničkim vodama- stoji u priopćenju uz njenu izjavu.

- Zahvaljujem svim kolegama, partnerima i medijima na podršci tijekom suradnje te uspješnoj realizaciji brojnih projekata na kojima smo zajedno radili proteklih godina. Izuzetno sam ponosna na sve rezultate za koje je zaslužan izvrstan timski rad i duh. Zahvalna sam na prilici koja mi se ukazala raditi u najstarijoj vinariji u Hrvatskoj te mogućnosti upoznavanja svih ljepota kutjevačkog kraja - poručila je Vanja.

Nakon odlaska s televizije Vanja se zadnjih godina povukla iz javnosti, a u sretnoj je vezi s 14 godina starijim poduzetnikom Franom Barbierijem. Par je zajedno otvorio i restoran u Zagrebu te su se okušali i u poduzetničkim vodama.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.