na društvenim mrežama

VIDEO Ella Dvornik pokazala kakvu je transformaciju postigla: 'Ista kilaža, drugo tijelo'

ella dvornik
ella dvornik
Foto: Instagram
Ella Dvornik
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
Ella Dvornik
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
Ella Dvornik
Foto: Instagram
Ella Dvornik
13.10.2024.
u 10:58
Ella je u kratkom videu koji je podijelila na svojem Instagram storyju pokazala da ima 61 kilogram te istaknula kako je njezino tijelo izgledalo prije, a kako sada s istom težinom. U videu se može vidjeti kako je Ella imala trbuščić ranije, a sada ima izgrađenu figuru.
Pogledaj originalni članak

Influencerica Ella Dvornik (33) poznata je po tome što trenira i dijeli svoje rezultate, a sada je pokazala kakvu je transformaciju postigla. Ella je u kratkom videu koji je podijelila na svojem Instagram storyju pokazala da ima 61 kilogram te istaknula kako je njezino tijelo izgledalo prije, a kako sada s istom težinom. U videu se može vidjeti kako je Ella imala trbuščić ranije, a sada ima izgrađenu figuru. 

- Svaki put kada mislim da nisam ništa napravila, volim se vratiti u prošlost i podsjetiti se da jesam - napisala je pored videa u kojem je istaknula da drugačija kilaža drugačije može izgledati.

@elladvornik Godine su broj - kilaza je broj 🥰🫶🏼 #fitness #weightloss #glowup #music ♬ original sound - Ella Dvornik

Podsjetimo, Ella se često javlja na društvenim mrežama, a nedavno je tako odlučila sa svojim pratiteljima podijeliti kako provodi jutro. Ella je na svojem Instagram storyju podijelila nekoliko snimki, a na jednoj od njih istaknula je kako leži u krevetu. Ella je pokazala da se probudila te da je još malo pospana, a potom je nastavila ležati u krevetu. "Napokon sam se naspavala", poručila je pored fotografije na kojoj je istaknula u čemu je spavala i tetovažu na nozi. Influencerica se izvukla iz pokrivača i otkrila da se radi o crnoj majici i donjem vešu, a potom je pratitelje upitala kako njima napreduje tjedan. Uz to pozirala je i u ogledalu te tako istaknula da ustaje iz kreveta, a iza nje se vidi i da je spremila krevet.

Ella se javila i nedavno te otkrila kako izgleda njezino jutro dok kćeri budi za odlazak u školu, odnosno vrtić. – Ajmo, vrtić, škola. Čuješ ti? Nema pokrivanja sad, halo – govori Ella svojim mezimicama koje, sudeći po mrzovoljnim reakcijama, očito nisu oduševljene što rano moraju ustati iz kreveta. Da razumije njihovu nevoljkost, Dvornikova je pokazala napisavši uz video: "Ne bih ni ja", s emotikonom prekrivenih očiju.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.