SUSPENDIRAN TRENER IGMANA

Musemiću žestoka kazna: Šest mjeseci zabrane rada i 3000 KM kazne zbog psovanja službene osobe

Foto: Matej Damjanović
Musemiću žestoka kazna: Šest mjeseci zabrane rada i 3000 KM kazne zbog psovanja službene osobe
22.10.2024.
u 17:24
Stegovno povjerenstvo NS-a BiH na sjednici održanoj 22. listopada razmatralo je prijavu Odbora za natjecanje NS-a BiH i službenih osoba utakmice za pokretanje stegovnog postupka protiv glavnog trenera FK Igman Konjic Husrefa Musemića zbog prekršaja počinjenog u tijeku i nakon završetka prvenstvene utakmice 10. kola PL BiH HŠK Zrinjski - FK Igman, naveli su iz NS-a BiH
Pogledaj originalni članak

Zrinjski je u ponedjeljak pobijedio Igman s (pre)visokih 7:1 u utakmici 10. kola Wwin lige BiH u kojoj su Mostarci bili bolja momčad. Oni koji su osporavali dva žuta kartona za Almira Bekića, odnosno crveni karton, jednostavno nisu u pravu, dobio ih je nogometaš Igmana zasluženo, ali i naivno. No, ono po čemu će se također pamtiti ova utakmica suspenzija je trenera Igmana Husrefa Musemića na šest mjeseci zabrane obavljanja dužnosti, plus 3000 KM kazne, što je potvrdio Nogometni savez BiH na svojoj službenoj stranici.

- Stegovno povjerenstvo NS-a BiH na sjednici održanoj 22. listopada razmatralo je prijavu Odbora za natjecanje NS-a BiH i službenih osoba utakmice za pokretanje stegovnog postupka protiv glavnog trenera FK Igman Konjic Husrefa Musemića zbog prekršaja počinjenog u tijeku i nakon završetka prvenstvene utakmice 10. kola PL BiH HŠK Zrinjski - FK Igman. Donesena je odluka da se Husrefu Musemiću izriče kazna zabrane vršenja dužnosti u trajanju od šest mjeseci i novčana kazna u iznosu od 3000 KM zbog isključenja iz igre i nesportskog ponašanja u poluvremenu i nakon završetka navedene utakmice - priopćeno je iz NS-a BiH.

Kod oba je prekršaja trener gostiju Husref Musemić, inače poznat po kratkom fitilju, također dobio žute kartone, oba zbog prigovora. Nije nam poznato što je Musemić govorio sucu, ali nakon utakmice on je, kao i nekoliko osoba iz stručnog stožera Igmana, grubo vrijeđao promatrača suđenja Admira Šehovića. U jednom trenutku je došlo i do naguravanja spomenutih aktera. Bilo je to prilikom otvaranja ulaza kada su zaštitari tražili od Musemića da se pomjeri, nakon čega je došlo do naguravanja, a reagirali su i policajci.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.