utakmica

Sloboda pobjedom protiv Čelika prekinula seriju utakmica bez trijumfa

Foto: Fena
Sloboda pobjedom protiv Čelika prekinula seriju utakmica bez trijumfa
07.03.2020.
u 17:05
Pogledaj originalni članak

Nogometaši tuzlanske Slobode prekinuli su niz od 13 utakmica bez pobjede, nakon što su danas na Tušnju, u susretu 22. kola Premijer lige BiH, pobijedili ekipu zeničkog Čelika rezultatom 2:1 (2:0).

Susret je odigran po hladnom vremenu i na teškom, blatnjavom terenu, a igrači oba tima uložili su maksimum napora i truda da publici prikažu borbenu i zanimljivu utakmicu.

Sloboda je povela već u 4. minuti. S lijeve strane Beganović je ubacio na "peterac", najbolje se snašao Amer Bekić koji je glavom poslao loptu u mrežu za 1:0.

U 25. minuti proigravanje Samira Bekrića i Abida Mujagića zamalo da rezultira drugim pogotkom, ali je golman gostiju Bojan Pavlović sjajno zaustavio loptu.

Sloboda je povećala prednost u 35. minuti, a prethodno je Emir Han Topcu, po mišljenju pomoćnog sudije, skrivio "penal" u duelu s Mujagićem.

Siguran s "bijele točke" bio je Amer Bekić postigavši iznimno vrijedan gol za svoj tim.

Sloboda je u prvom poluvremenu bila razigrana, a u nastavku kao da su se potrošili, pa su dopustili Zeničanima da se "probude" i nekoliko puta opasno zaprijete domaćem čuvaru mreže.

Sredinom ovog dijela susreta domaći su imali dvije prilike za povećanje vodstva. Najprije je u 57. minuti iz okreta šutirao Mujagić, a Pavlović je loptu zaustavio koji centimetar ispred gol-crte. U 66. minuti Bekrić je sa 16 metara pokušao lobovati istrčalog golmana Čelika, no lopta je otišla preko grede.

Gosti su rezultat smanjili iz ne baš "zrele" šanse. Iz okreta je s 12 metara više nasumice šutirao Mario Crnički, a lopta je kroz blato prošla pokraj ispruženog golmana Nikole Lakića i ušla u mrežu.

Rezultat se na kraju nije mijenjao i Sloboda je bodovni saldo povećala na 21 bod, dok je Čelik ostao na 17

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.