Danijel Graovac

Sretan zbog poziva u reprezentaciju

Sretan zbog poziva u reprezentaciju
17.03.2016.
u 07:00
Pogledaj originalni članak

Izbornik seniorske nogometne reprezentacije BiH Mehmed Baždarević objavio je popis nogometaša na koje računa za prijateljske utakmice s Luksemburgom i Švicarskom.

Pozitivno iznenađenje

Prvi put poziv u reprezentaciju BiH dobio je nogometaš mostarskog Zrinjskog, Danijel Graovac, koji ne krije kako je oduševljen zbog toga:

- Pozitivno me iznenadio poziv u reprezentaciju. Velika je čast naći se na popisu igrača, na istom mjestu s takvim igračima i radujem se skorašnjem okupljanju. Želim debitirati i radit ću maksimalno na treninzima kako bih to i ostvario, kazao je Danijel Graovac za službenu stranicu Nogometnog saveza BiH.

O predstojećim utakmicama Graovac govori:

- Luksemburg i Švicarska će biti kvalitetne provjere za našu momčad. Nadam se kako ćemo ostvariti dobre rezultate te da ću i ja sudjelovati u tomu, dodao je pouzdani branič.

Osvrnuo se mladi defanzivac i na nastupe Zrinjskog u BH Telecom Premijer ligi BiH:

Dobra forma

- Idemo iz utakmice u utakmicu. U prethodnom kolu smo s iznimno kvalitetnom momčadi Čelika igrali neodlučeno. Utrka za naslov je zanimljiva. Sloboda i mi trenutačno imamo najveće izglede doći do trofeja, ali ne treba zanemariti ni Sarajevo, Široki Brijeg i Radnik. Naravno, nadam se da će Zrinjski prvi proći kroz cilj, dodao je Graovac koji je posljednjih tjedana u jako dobroj formi.

Pored posla u obrani, na zadnjoj utakmici s Čelikom bio je i strijelac jednog pogotka.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.