DEBITIRAO ZA REPREZENTACIJU

Mladi veznjak iz Njemačke odabrao Crnu Goru umjesto BiH: 'Niti u jednom se trenu nisam pokajao'

Emin Kujović
nordphoto GmbH / Denkinger/NORD
20.09.2024.
u 21:21

Kujović je zbog podrijetla svojih roditelja mogao je birati između igranja za Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku ili Crnu Goru

Vezni igrač druge momčadi njemačkog bundesligaša Kolna, 19-godišnji Emin Kujović, upisao je debi za mladu reprezentaciju Crne Gore. Zbog podrijetla svojih roditelja mogao je birati između igranja za Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku ili Crnu Goru, a naposljetku se odlučio za zemlju svoga oca.

"Otac mi je iz Bijelog Polja, majka iz Doboja i bilo je ponuda, ali odabrao sam poziv iz Crne Gore, gdje sam svake godine dolazio i imam rodbinu u gradu mog tate, Podgorici i Baru, koji i biram za odmor na moru", rekao je Kujović.

Naravno da se nijednog trenutka nisam pokajao u izboru, jer vidim i koliko to znači mojoj rodbini, ponosni su, i kada god su u prilici, dolaze na utakmice selekcije da nas bodre. Cilj mi je da u narednim godinama sa sjajnom selekcijom koja će igrati za mladu reprezentaciju, godišta 2004., 2005. i 2006., napravimo taj završni korak i plasiramo se na veliko natjecanje", zaključio je mladi igrač.

Kujović je s mladom momčadi Kolna osvojio Njemački nogometni kup za uzrast do 19 godina u sezoni 2022/23. Prije Kolna igrao je u mladim momčadima drugih klubova u istome gradu. Transfermarkt njegovu trenutnu tržišnu vrijednost procjenjuje na 100 tisuća eura.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije