U KUĆI JE BILO TROJE DJECE

Šok u Ankari: Naftni tajkun ubio suprugu i sebe nakon svađe oko SMS poruka?

Foto: FREEPIK
Šok u Ankari: Naftni tajkun ubio suprugu i sebe nakon svađe oko SMS poruka?
19.06.2024.
u 22:21
Blythovi su posmrtni ostaci vraćeni njegovoj obitelji koja će ih prenijeti u Škotsku, dok Victorijino tijelo ostaje u Turskoj. Policija i dalje istražuje sve detalje tragičnog događaja.
Pogledaj originalni članak

Britanski biznismen David Thomas Blyth je 11. lipnja ubio svoju suprugu, TV zvijezdu Victoriju Verom Blyth pa zatim počinio samoubojstvo. Naime, sve se dogodilo u njihovom domu u turskoj Ankari nakon što se par posvađao oko SMS poruka. David je bio naftni tajkun te je posjedovao i vodio međunarodnu tvrtku ASG Inspection i imao je troje djece sa suprugom Victoriom koja je vodila jutarnji show na TV Europe 2 zajedno s češkim kolegom Leošem Marešom.

 

 

Troje djece, u dobi od 4, 10 i 14 godina su bili u kući za vrijeme ubojstva te su predani na skrb majčinoj obitelji, koja je nakon tragedije odmah otputovala u Tursku, piše Daily mail. David Thomas (53) i Victoria Vera (40) su se vjenčali 2014. godine i zajedno su živjeli u Pragu prije nego što su se preselili u Tursku zbog Davidovih  poslovnih obveza. Victoria je rođena u Južnoafričkoj Republici i kao mlada se s obitelji preselila u Češku, a studirala je glazbu i stekla popularnost nakon što je objavila svoj prvi album 2004. godine.

Osim toga, osnivačica je DazSpora, humanitarne organizacije koja organizira utrke diljem Turske. Sestra Alexandra je na Instagramu odala počast, a otkrila je i da je njezina obitelj nedavno prošla još jednu tragediju kada im je umro otac. "S dubokom tugom i boli moram objaviti da nas je zauvijek napustila moja voljena i prekrasna sestra, sunce naših života koja nam je donijela toliko radosti, svojim smijehom, pozitivnim duhom, poletom i energijom.

Sve vas molim da nam date malo vremena, zbog djece. Naša obitelj prolazi kroz jako teško razdoblje jer smo nedavno pokopali oca, a sada i sestru i šogora. Treba nam vremena da se oporavimo, no najviše moramo biti tu za djecu" napisala je Alexandra u emotivnoj objavi.  Blythovi su posmrtni ostaci vraćeni njegovoj obitelji koja će ih prenijeti u Škotsku, dok Victorijino tijelo ostaje u Turskoj. Policija i dalje istražuje sve detalje tragičnog događaja.

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.