unaprjeđenje infrastrukture

Bolji uvjeti rada u Domu zdravlja Domaljevac-Šamac

Bolji uvjeti rada u Domu zdravlja Domaljevac-Šamac
10.09.2024.
u 18:50
Projekt izgradnje nove garaže za vozila provodi se u okviru programa prekogranične suradnje između Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske, a vrijednost radova iznosi 52.585 KM. Planira se i asfaltiranje parkirališta
Pogledaj originalni članak

Protekloga su tjedna počeli radovi na izgradnji nove garaže za vozila Doma zdravlja u općini Domaljevac-Šamac, što predstavlja važan korak u unaprjeđenju infrastrukture ove zdravstvene ustanove na području Posavske županije.

Projekt se, kako navode iz Općine Domaljevac-Šamac, provodi u okviru programa prekogranične suradnje između Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske, a projektni partneri su Općina Bogdanovci i Dom zdravlja Domaljevac-Šamac. Vrijednost radova iznosi 52.585 konvertibilnih maraka, a financijska su sredstva osigurana preko Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Republike Hrvatske.

Nova garaža, ističu iz Općine, imat će kapacitet za parkiranje četiriju vozila, a projekt je dio širega plana poboljšanja uvjeta rada u Domu zdravlja kako za njegove zaposlenike tako i za sve pacijente. U sljedećoj fazi planirano je asfaltiranje parkirališnoga prostora, čime će se realizirati plan uređenja dvorišta te ustanove primarne zdravstvene zaštite za 2024. godinu.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.