Gotove za tren

Brze kinder milch schnitte, omiljene svima

Brze kinder milch schnitte, omiljene svima
16.02.2022.
u 08:15
Pogledaj originalni članak

Priprema

1. Bjelanjke istući u snijeg. Žumanjke izmutiti s šećerom, dodati brašno, kakao i prašak i miješati dok se dobije glatka smjesa. Dodati 3 zlice snijega od bjelanjka i lagano miješati da se dobije lijepa smjesa, zatim sve izliti u ostatak bjelanjaka i jos lagano miješati dok smjesa bude jednolicna.
 
2. Izliti na papir za pečenje koji se stavina veliki pleh (onaj iz pećnice). Ravnomjerno razmazati i peci na 180°C 10 minuta. Ostaviti da se ohladi i prerezati na pola,

Znaci, biskvit se peče u velikom plehu da bude tanak i onda se prereže da se dobiju 2 komada. Ne rezati kao za tortu po sredini.

3. Vrhnje s slagfixom istući u čvrsti šlag, dodati van. sećer i med. Kremom premazati biskvit i poklopiti drugim, stavit u frizider na 2-3 sata. Rezati u obliku (onih pravih) i razveseliti svoje najdraze. Biskvit je tanak, krema je u tankom sloju. Po zelji se moze peći u manjem plehu, onda biskvit rezati po sredini biskvita (kao za tortu) i staviti vecu kolicinu šlaga, da bude deblje.

Ja sam htjela postici izgled pravih milch schnita.

4. U kremu i biskvit se može staviti limun sećer umjesto vanilijinog šećera (ili za kremu pola vrećice limun šećera, pola vanil).
 
Uživajte!
Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.