Fichajes: Dva kluba iz Primere čekaju Livija

Fichajes: Dva kluba iz Primere čekaju Livija
30.04.2023.
u 15:34
Pogledaj originalni članak

Golman Dinama Dominik Livaković i dalje je tema u svjetskim medijima. Španjolski Fichajes piše da na njega čekaju dva kluba iz Primere, prenosi SK. 

“Igre Livakovića, golmana zagrebačkog Dinama, nisu prošle nezapaženo od strane drugih europskih momčadi, a dva kluba Primere čekaju da potpišu Hrvata”, piše Fichajes.

Opisuju i Livakovićevu karijeru.

“Dominik Livaković je 28-godišnji hrvatski golman koji trenutno igra za zagrebački Dinamo, jednu od najvažnijih momčadi u svojoj zemlji. Rođen u Zadru 1995. godine, Livaković je svoju nogometnu karijeru započeo u omladinskom pogonu NK Zadar, da bi 2015. godine potpisao za Lokomotivu, momčad s kojom se profilirao u jednog od najperspektivnijih golmana hrvatskog nogometa.

Livaković je 2017. godine potpisao za zagrebački Dinamo u kojem je od tada neprikosnoveni starter. S momčadi iz hrvatske prijestolnice osvojio je četiri naslova prvaka i tri kupa te je sudjelovao u nekoliko izdanja Lige prvaka.”

Pišu da na njega čekaju Villarreal i Real Sociedad.

“Njegove dobre igre nisu ostale nezapažene ni u ostalim europskim momčadima, a za sada je poznato da su za hrvatskog golmana zainteresirani Villarreal i Real Sociedad. Prema riječima sportskog novinara Raada Kasima, riječ je o dvije španjolske momčadi koje igraju u Primeri, što bi Livakoviću moglo pružiti priliku da nastavi rasti i pokaže svoju kvalitetu u novom okruženju”, pišu i dodaju:

“Sve u svemu, Dominik Livaković talentirani je mladi golman za kojim se okreću glave, a ugovor mu istječe 2024. Čini se da je njegova budućnost izvan zagrebačkog Dinama, a bit će zanimljivo vidjeti koja će ga od dvije španjolske momčadi uspjeti uvjeriti da pridruži se njihovoj momčadi”, zaključuju.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.