Mostar

Hip hop koncert održan u Montegrottu, u Parku Mostar

Hip hop koncert održan u Montegrottu, u Parku Mostar
31.05.2017.
u 09:00
Pogledaj originalni članak

Mladi glazbenici održali su hip hop koncert u u Montegrottu, u Parku Mostar - simbolu bratimljenja gradova Mostara i Montegrotta.

Hip hop koncert u u Montegrottu, u Parku Mostar je doživio veliki uspjeh i odaziv mladih ali i svih generacija, te turista koji borave u tom termalnom središtu.

- To je samo jedan u nizu koncerata planiranih u slijedećim mjesecima, istaknuli su iz Udruge mladih “Ikaro“, koja je bila organizator koncerta.

“U idućem razdoblju planiramo organizaciju koncerta zajedno s mladim glazbenicima iz Mostara, a htjeli bismo uvrstiti u program i repere iz Mostara. Bila bi to razmjena i suradnja između mladih Montegrotta i Mostara s ciljem jačanja prijateljstva između dva bratimljena grada, istaknuli su.

O tome, ali i o drugim budućim projektima u Mostaru je boravio i razgovarao vitez Silvio Nardo, vijećnik Gradskog vijeća Montegrotta prigodom susreta s predstavnicima Mostara, Centrom Pavarotti, te predstavnicima religijskih zajednica u Mostaru i Udruge Zdravi korak koja već odavno surađuje s bratimljenim talijanskom gradom Montegrottom, priopćeno je iz Ured za odnose s javnošću Gradske uprave Mostara. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.