Juniori pokazali kvalitetu na turniru u Srbiji

Izgleda kako bh. futsal ima talentiranu generaciju

Izgleda kako bh. futsal ima talentiranu generaciju
10.12.2022.
u 10:52
Pogledaj originalni članak

Juniorska futsal reprezentacija BiH u Vrnjačkoj Banji sa 6:1 pobijedila je odgovarajuću vrstu Srbije u susretu drugog kola turnira "Futsal Love".

Raspoloženi strijelci

Dva pogotka postigao je Emil Softić u 32. i 39. minuti, a u strijelce su se upisali Ahmed Kadić u 23., Miloš Todorić u 24., Matej Krezo u 36. i Jakub Vilakić u 39. minuti. Jedini pogodak za Srbiju postigao je Stefan Đukić u 27. minuti susreta.

Za Bosnu i Hercegovinu nastupili su: Hrvoje Sabljić, Emil Softić, Miloš Todorić, Ahmed Kadić, Matej Krezo, Anel Sprečo, Srđan Ćatić, Jago Skoko, Bruno Bilokapa, Vedad Subašić, Omar Omerović, Jakub Vilakić, Kosta Kuzmić, Mihajlo Radulović. Kapetan bh. reprezentacije Miloš Todorić proglašen je za igrača utakmice. U drugom susretu istog kola turnira Italija je s 3:2 pobijedila Francusku.

Izabranici izbornika Ive Kreze jedini nakon dva kola imali su dvije pobjede te su bili prvi na ljestvici sa 6 osvojenih bodova. Francuska i Italija imaju po 3, dok je Srbija ostala bez bodova.

Talentirana generacija

Bez obzira na rezultat iz posljednjeg susreta ovog turnira, već sada je jasno kako BiH ima darovitu generaciju mladih futsal igrača. Izbornik juniora BiH Ivo Krezo ujedno je i izbornik seniorske reprezentacije BiH. Samim time što vodi juniorsku vrstu sigurno će steći dobar uvid u kvalitete mladih futsal igrača iz ove generacije, koja već neko vrijeme pokazuje veliki potencijal. Vrijedi pratiti kako će se dalje razvijati ovi igrači.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.