potvrdio MUP

Sukob većih razmjera u Mostaru, ima ozlijeđenih

Foto: Screenshot/Bljesak.info
Sukob većih razmjera u Mostaru, ima ozlijeđenih
20.10.2024.
u 20:53
Motiv sukoba bio je crtanje grafita nakon čega je došlo do sukoba, a još nema službenih podataka o tome tko su sudionici, odnosno jesu li pripadnici navijačkih skupina
Pogledaj originalni članak

Večeras u 20.25 sati na Španjolskom trgu u Mostaru došlo je do većeg narušavanja javnog reda i mira. Ima i ozlijeđenih osoba, potvrdio je Feni glasnogovornik MUP-a HNŽ-a Ljudevit Marić.

- U 20.25 sati na Španjolskom trgu došlo je do narušavanja javnog reda i mira u većem obujmu. Ima ozlijeđenih osoba. Smještene su u neke od bolnica - rekao je Marić.

Točan broj ozlijeđenih osoba još nije poznat, navodi Marić. Motiv sukoba bio je crtanje grafita nakon čega je došlo do sukoba, a još nema službenih podataka o tome tko su sudionici, odnosno jesu li pripadnici navijačkih skupina.

- Policija je javni red i mir stavila pod kontrolu, nema više sukoba. Policija nastavlja istragu, a identifikacija svih uključenih je u tijeku - zaključio je Marić za Fenu.

Bljesak.info u posjedu je snimki nereda:

Prema snimcima s terena u nerede je uključen veći broj osoba, Španjolski trg je prekriven dimom od pirotehnike, a prve informacije s terena govore kako je, zasad neutvrđen broj ozlijeđenih završio u bolnici, piše bljesak.info.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.