ENIS BEŠLAGIĆ

Popularni glumac oduševio porukom mira: 'Svi smo mi gubitnici, osuđeni jedni na druge.'

Popularni glumac oduševio porukom mira: 'Svi smo mi gubitnici, osuđeni jedni na druge.'
30.11.2017.
u 15:43
Enis Bešlagić reagirao je nakon jučerašnje presude hrvatskim generalima i samoubojstva Slobodana Praljka. Njegova poruka mira u kratkom je roku oduševila pratitelje na Instagramu
Pogledaj originalni članak

Bosanskohercegovački glumac Enis Bešlagić ponovno je oduševio javnost porukom mira koju je objavio na društvenim mrežama. Podsjetimo, Enis je prošle godine proglašen osobom godine u Bosni i Hercegovini, za što je dobio nagradu Večernjakov pečat.

–  Moj brate, po domovini...

BiH služi stranim silama kao poligon za njihove različite pokuse... To je dokaz koliko smo mi na ovim prostorima ''mali'' narodi i koliko se ''veliki'' igraju s nama i našim emocijama... A sve za svoje interese!

To je još jedan dokaz da mi moramo praviti svoje priče i poštovati jedni druge. Da nikada više ne budemo izmanipulirani i glupi u svojoj naivnosti! Da nikada više ne budemo instrumenti i bojeva municija stranih sila... Nema pobjednika na našim prostorima... Svi smo mi gubitnici, osuđeni jedni na druge – napisao je na Instagramu popularni Šemso iz serije "Naša mala klinika".

U samo sat vremena Enis je prikupio više od 1200 likeova i mnogo komentara.

– Ti si rijedak primjer Čovjeka na ovim prostorima – napisala mu je jedna prijateljica. Valja izdvojiti i komentar HRT-ova voditelja Frane Ridjana, koji je napisao:

– Kad se budemo sreli, tamo negdje gore, shvatit će i ostali da zemlju ne baštinimo za sebe, nego za djecu naše djece. Neka se ona igraju sretno i neka nam oproste što smo dopustili drugima da nam uzmu radost zajedničkog igranja.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.