PROTIV HDZ BiH I SNSD

Prijedlog proračuna institucija BiH za 2020. do daljnjeg na čekanju

Prijedlog proračuna institucija BiH za 2020. do daljnjeg na čekanju
09.07.2020.
u 14:49
Pogledaj originalni članak

Prijedlog zakona o proračunu institucija BiH i međunarodnih obveza BiH za 2020. godinu, koji je na današnjoj sjednici Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH razmatran u prvom čitanju, upućen je Kolegiju doma na usuglašavanje. 

Naime, za predloženi zakon glasala su 22 zastupnika, 12 ih je bilo protiv i dva suzdržana.   

Među onima koji su glasali protiv, bili su i zastupnici HDZ-a BiH i SNSD-a.

S obzirom na to da je postojala opća, ali ne i entitetska većina glasova zastupnika, predloženi zakon upućen je Kolegiju doma na usuglašavanje.

- Nemamo odluku danas. Konstatiram da zastupnički dom PSBiH nije usvojio zakon u prvom čitanju. Ići će na usuglašavanje članova Kolegija i o tome ćemo se izjašnjavati na idućoj sjednici - kazao je predsjedatelj Zastupničkog doma Nebojša Radmanović nakon glasanja te je potom zaključio današnju hitnu sjednicu.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

PA
Paromlin
15:45 09.07.2020.

Al je teško HDZu nikako da se izbore za ravnopravnost al ga zato blokiraju ko da su glavne baje, dok su nam ovakvi političari nikad bolje biti neće. Najgluplja reakcija svakog je "neka su taman neće ni oni ...." dok ovako budemo razmišljali svi će otići a ponajviše Hrvati, blago njima oni bar imaju gdje, a HDZ će uhljebiti sve svoje glasače jer i da ih ostane samo 1% oni će tražiti 30% vlasti.