Brzo i jednostavno

Recept: Zapečene punjene gljive

Recept: Zapečene punjene gljive
10.07.2024.
u 15:17
Pogledaj originalni članak

Gljive punjene kozjim sirom i slaninom zapečene u pećnici.

Sastojci:

– 10 većih šampinjona

– 4-5 velikih žlica kozjeg sira

– 100 g slanine

– 1 vezica peršina

– sol, papar i začini po želji

Priprema:

Očistiti gljive.

Slaninu sitno nasjeckati prodinstati u tavi s malo ulja. Peršin također sitno nasjeckati.

U posudi izmiješati pripremljene gljive i slaninu sa sirom peršinom i začinima.

Napuniti gljive i staviti u prethodno zagrijanu pećnicu na 200 stupnjeva oko 20 minuta.

Dobar tek!

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.