Behara Osmanović otkrila

Slučaj iz BiH prvi u svijetu?: 'Maja mi je brata blizanca rodila nakon 27 dana'

Foto: Screenshoot
Slučaj iz BiH prvi u svijetu?: 'Maja mi je brata blizanca rodila nakon 27 dana'
24.10.2024.
u 19:25
“27 dana kasnije, rodila je mog brata blizanca, živog i zdravog. Nakon što se to dogodilo, vozilom hitne pomoći su nas odvezli u bolnicu da ispitaju uzrok tog slučaja", ispričala je Behra
Pogledaj originalni članak

Žena iz Gradačca Behara Osmanović ima brata blizanca, ali oni nisu rođeni ni isti sat, ali ni isti dan. Behra je otkrila zanimljivu i neobičnu priču o njihovom rođenju. Kako tvrdi, ovaj slučaj bio je prvi u svijetu, te da na njega gledaju kao fenomen.

“Prije nego što je majka rodila mene, rodila je još šestoro djece. Bila je u 9. mjesecu kad je išla u polje raditi. Otišla je u polje sa strinom, a onda je osjetila da joj nije dobro i tako su krenule kući. Kilometar od kuće, u šumi, rodila je mene. Žene su već počele dolaziti  da vide bebu, a moja majka je bila uvjerena da nosi još jedno dijete. Nitko nije mogao povjerovati u to, međutim, ona je osjećala. Savjetovali su joj da ide doktoru, a ona im je govorila "Neću, rodit ću sama", ispričala je Behara, prenose Nezavisne. 

“27 dana kasnije, dok je radila u bašči, rodila je mog brata blizanca, živog i zdravog. Nakon što se to dogodilo, vozilom hitne pomoći su nas odvezli u bolnicu da ispitaju uzrok tog slučaja. Mene su upisali tek kad je on rođen, a oboma su upisali datum rođenja na dan kad sam se ja rodila", pojasnila je. 

“Sličnosti između nas dvoje nema, nismo toliko povezani, čak ni ne ličimo”, zaključila je ona na kraju.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.