ISTRAGA U TIJEKU

Strava u Slavonskom Brodu: Sin ubio roditelje?

Foto: Ivica Galovic/ PIXSELL
Strava u Slavonskom Brodu: Sin ubio roditelje?
20.06.2024.
u 15:33
Policijski službenici u zajedničkoj suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom provode očevid te kriminalističko istraživanje kojim će se utvrditi važne činjenice i okolnosti navedenog događaja
Pogledaj originalni članak

U Operativno-komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko-posavske danas oko 13.50 sati zaprimljena je dojava o postojanju sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva.

Kako su navodi u informaciji koja je medijima dostavljena iz Policijske uprave brodsko-posavske, policijski službenici su na mjestu događaja u Slavonskom Brodu, u Ulici Sv. Lovre potvrdili istinitost dojave, gdje su uočena mrtva tijela dvije osobe. Riječ je o 76-godišnjem muškarcu i 78-godišnjoj ženi.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela uhićen je 45-godišnjak.

– Policijski službenici u zajedničkoj suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom provode očevid te kriminalističko istraživanje kojim će se utvrditi važne činjenice i okolnosti navedenog događaja – navodi se u priopćenju PU brodsko-posavske.

Kako smo neslužbeno doznali u razgovoru sa susjedima, ubijeni muškarac i žena bračni su par, a osumnjičeni 45-godišnjak koji im je presudio njihov je sin. Što je potaknulo muškarca da digne ruku na svoje roditelje, pokazat će istraga.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.