Tjedna ponuda poslova u BiH i RH

Traže se inženjeri, komercijalisti, radnici u restoranu...

Traže se inženjeri, komercijalisti, radnici u restoranu...
08.10.2024.
u 10:47
Pogledaj originalni članak

TJEDNA PONUDA POSLOVA U BIH

Istražite 5 novih poslovnih prilika na boljiposao.com, pronađite savršeni posao za sebe i započnite novu karijeru!

American Foods d.o.o. traži Radnika u restoranu (m/ž) za rad u Burger Kingu na lokacijama Sarajevo, Mostar i Banja Luka. Nude se stimulativna primanja, pozitivno radno okruženje, mogućnost napredovanja i stručno obučavanje. Poželjno je prethodno iskustvo u restoranima, ali nije neophodno. Prijavite se putem linka do 31.10.2024.

KALEA d.o.o. traži Trgovca u salonu namještaja (m/ž) za rad u Jelah, Sarajevu i Mostaru. Poželjno je iskustvo u maloprodaji. Poslodavac nudi dinamično radno okruženje i mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 20.10.2024. 

Voćar d.o.o. traži Komercijalista (m/ž) za područje regije Tuzla i okolice. Poželjno je da kandidati imaju SSS ili VŠS, radno iskustvo na sličnim poslovima, vozačku dozvolu B ili C kategorije te poznavanje rada na računaru. Poslodavac nudi stimulativnu plaću, stalni radni odnos i dodatne benefite. Prijavite se putem linka do 20.10.2024.

Alma Ras d.o.o. traži Šivača (m/ž) za rad u Visokom i Olovu. Potrebno je prethodno iskustvo u šivanju i poznavanje rada na šivaćim mašinama. Poslodavac nudi stabilno radno mjesto i mogućnost dugoročne suradnje. Prijavite se putem linka do 16.10.2024.

Venera traži Dostavljača (m/ž) za rad u Istočnom Sarajevu. Uvjeti za posao uključuju vozačku dozvolu C kategorije, tahografsku karticu te najmanje godinu dana radnog iskustva. Nudi se stalni radni odnos ili rad na određeno vrijeme, uz visok stepen odgovornosti. Prijavite se putem linka do 26.10.2024. 

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici boljiposao.com. Sretno!

TJEDNA PONUDA POSLOVA U RH

Otkrijte 10 najnovijih poslovnih prilika na portalu posao.hr., pronađite svoj idealan posao i započnite novu karijeru već danas!

MD konstrukcije d.o.o. traži Montera metalnih konstrukcija (m/ž) za rad na terenu u Hrvatskoj. Poslodavac nudi početnu plaću od 1750 € neto, osiguran prijevoz, plaćen topli obrok, troškove smještaja te dodatne pogodnosti. Prijavite se putem linka do 23.10.2024.

Villa Beller traži Voditelja objekta/Domaćicu (m/ž) za rad u Ičićima, Opatija. Idealan kandidat je komunikativan, samostalan, te poznaje engleski jezik i ima vozačku dozvolu B kategorije. Poslodavac nudi stalan radni odnos, plaću 1200-1500 € smještaj, 25 dana godišnjeg odmora i druge pogodnosti. Prijavite se putem linka do 28.10.2024.

Zigante Tartufi d.o.o. traži Radnika u proizvodnji i etiketirnici (m/ž) za rad u Plovaniji, Istra. Od kandidata se očekuje KV ili SSS, poželjno iskustvo na sličnim poslovima. Poslodavac nudi redovita primanja. Prijavite se putem linka do 17.10.2024.

Turisthotel d.d. / Zaton Holiday Resort traži Direktora prodaje (m/ž) za rad u Zadru.  Kandidat mora imati najmanje 3 godine iskustva u prodaji u turizmu, napredno znanje engleskog jezika, analitičke i organizacijske vještine. Poslodavac nudi cjelogodišnji posao, topli obrok, službeno vozilo i mogućnost daljnje edukacije. Prijavite se putem linka do 26.10.2024.

Bubanj-Niskogradnja d.o.o. traži Diplomiranog inženjera građevine (m/ž) za rad u Zagrebu. Potrebno je pet godina radnog iskustva, napredno poznavanje rada na računalu, kao i vozačka dozvola kategorije B. Poslodavac nudi plaću od 2.000 € do 2.500 € neto, uz mogućnost plaćanja smještaja za kandidate koji nisu iz Zagreba. Prijavite se putem linka do 31.10.2024.

Baltazar d.o.o. traži Tehnologa / Kontrolora kvalitete / Voditelja procesne kontrole i Prodajni predstavnik (m/ž) za rad u Koprivnici. Tvrtka nudi stimulativne uvjete, rad u dinamičnom okruženju s mogućnostima profesionalnog razvoja i edukacije, uz rad na neodređeno vrijeme. Prijavite se putem linka do 19.10.2024.

PrimeShop360 d.o.o. traži Agente na odjelu telemarketinga (m/ž) za rad u Osijeku. Poslodavac nudi iznadprosječna primanja, obuku, rad u modernim uredima i mogućnost rada od kuće. Prijavite se putem linka do 16.10.2024.

Restoran Kokolo, u sklopu Žal d.o.o., traži Pomoćnog kuhara i Konobara (m/ž) za rad u Rijeci. Poslodavac nudi plaćeni obrok, kavu, plaću za Pomoćnog kuhara od 900- 1000 € a za Konobara od 1000-1300 €, božićnicu, uskrsnicu te kolektivni godišnji odmor tri puta godišnje po deset dana. Prijavite se putem linka do 17.10.2024.

Nattoni International traži Voditelja regije Južna Dalmacija (m/ž) za vođenje prodaje modne odjeće od Splita do Dubrovnika, uključujući otoke. Pozicija je terenska s radom 4 dana na terenu i jednim danom rada od kuće. Poslodavac nudi stalan posao s neto plaćom od 1200 € + stimulacije, službeni automobil i druge benefite. Prijavite se putem linka do 17.10.2024.

Smart Flex d.o.o. traži Terenskog prodajnog savjetnika (m/ž) za rad u Šibeniku i još nekoliko gradova diljem Hrvatske. Poslodavac nudi plaćenu edukaciju, službeni smartphone i tablet te dodatne bonuse sukladne rezultatima. Prijavite se putem linka do 31.10.2024.

Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.