Obitelj moli za pomoć

U BiH prije 54 dana nestao mladić iz Turske

U BiH prije 54 dana nestao mladić iz Turske
15.10.2024.
u 13:16
Serdarov otac Fikret rekao je kako su doznali da je sin poslao lokaciju mobitelom dok je bio u šumi u BiH
Pogledaj originalni članak

U BiH je prije 54 dana nestao mladić iz Turske. Obitelj moli za pomoć. Naime, obitelj Akalin navela je da je izgubila kontakt s 24-godišnjim sinom Serdarom nakon što je otišao u inozemstvo. Kažu da je njegovo posljednje poznato mjesto bilo u BiH u blizini granice s Hrvatskom.

Serdarov otac Fikret rekao je kako su doznali da je sin poslao lokaciju mobitelom dok je bio u šumi u BiH, ali da ga je umor spriječio da nastavi pa su ga vodiči ostavili. Od tada oni nemaju nikakve vijesti o njemu, javljaju turski mediji. Akalin je otišao u BiH kako bi tražio sina, ali su im iz turskog i bh. konzulata rekli da nije prijavljen kao nestala osoba. Obitelj se trudi društvenim mrežama proširiti fotografiju Serdara kako bi ga pronašli. Fikret je rekao da su jako uznemireni zbog sinova nestanka i da očekuju pomoć od državnih vlasti.

- Tražimo pomoć od naše države i naših diplomatskih predstavništava da pronađu mog sina. Zaista smo u teškoj situaciji, kao obitelj smo se raspali - rekao je. Obitelj poziva sve koji su ga vidjeli ili čuli da se jave nadležnima. •

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.