Tijelo još nije pronađeno

I dalje se traga za nestalim mladićem u Mostaru

30.09.2024.
u 10:52

Potraga se ne prekida, a u nju su uključeni nadležna policijska ispostava, GSS i ronioci

I dalje traje potraga za 19-godišnjim mladićem koji je u četvrtak navečer skočio sa Studentskog mosta u Mostaru. - Njegovo tijelo još nije pronađeno. Potraga se ne prekida, a u nju su uključeni nadležna policijska ispostava, GSS i ronioci - potvrdio je Feni glasnogovornik MUP-a HNŽ Ljudevit Marić. Naglasio je i kako još uvijek nije urađena obdukcija tijela koje je pronađeno u petak poslijepodne ispod Lučkog mosta u Mostaru. - Još nije utvrđen identitet te osobe, samo se zna da je ženskog spola i da je tijelo u vrlo lošem stanju - kazao je Marić.

Naime, u petak u 15 sati u PS Mostar Centar prijavljeno je da se u rijeci Neretvi, u blizini Lučkog mosta, s desne strane rijeke do obale nalazi mrtvo tijelo. Patrola policije utvrdila je da se radi o truplu nepoznate ženske osobe koje se nalazilo u poodmakloj fazi raspada. Na lice mjesta izašli su dežurni djelatnik OKP-a, GSS i VP Mostar. Izvršen je očevid i poduzete su sve potrebne mjere, izvijestili su iz kantonalnog MUP-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije