U MADRIDU

VIDEO Snimljeno kako se Modrić ponio prema navijaču u hrvatskom dresu, ovo mu neće zaboraviti

VIDEO Snimljeno kako se Modrić ponio prema navijaču u hrvatskom dresu, ovo mu neće zaboraviti
24.04.2023.
u 12:12
Pogledaj originalni članak

Modrić je ugledao jednog dječaka u dresu hrvatske reprezentacije, došao do njega i poklonio mu svoj dres. Otac, koji je također bio u hrvatskom dresu, bio je oduševljen, a njegov drugi sin gotovo se rasplakao. 

Nogometaši Real Madrida svladali su u subotu pred svojim navijačima Celtu Vigo sa 2:0. Prvi pogodak za Real postigao je Marco Asensio u 42. minuti, pogodivši gornji lijevi kut suparničkog gola. U 48. minuti Asensio je asistirao, a Eder Militao postigao pogodak za 2:0.

Luka Modrić je bio među pričuvama, a Carlo Ancelotti ga je ubacio u igru u 81. minuti tako da je hrvatski kapetan proveo nešto više od 10 minuta na terenu. A posljednjeg sučeva zvižduka, Modrić je napravio potez koji je Real objavio na svom Twitter profilu uz opis "kada ti Luka Modrić pokloni dres".

 

 

Naime, Modrić je ugledao jednog dječaka u dresu hrvatske reprezentacije, došao do njega i poklonio mu svoj dres. Otac, koji je također bio u hrvatskom dresu, bio je oduševljen, a njegov drugi sin gotovo se rasplakao. Nema sumnje da je ovo bio poseban i neponovljiv trenutak za obitelj u hrvatskim dresovima.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.