radni sastanak sa sastavnicama HDZ BiH

Čović: HDZ BiH će s jednakim intenzitetom raditi na dobrobiti svih žitelja Ljubuškog

30.09.2024.
u 21:58

Čović je pružio podršku svim kandidatima s liste HDZ-a, uključujući kandidata za načelnika Vedrana Markotića i nositelja liste za Gradsko vijeće Tihomira Kvesića

Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine dr. Dragan Čović, održao je radni sastanak sa sastavnicama HDZ BiH Gradskog odbora Ljubuški, gdje se diskutiralo o ključnim temama vezanim uz predstojeće Lokalne izbore, koji će se održati 6. listopada.

Tijekom sastanka su razmatrani strateški projekti i inicijative koji će pridonijeti daljnjem razvoju grada Ljubuškog, a poseban naglasak stavljen je na demografske mjere koje je grad implementirao, poput financijskih potpora za novorođenu djecu, subvencioniranih cijena vrtića te stipendiranja učenika i studenata. Naglašeno je da je grad također izdvojio značajna sredstva subvencioniranja pri kupnji prve nekretnine mladim obiteljima, čime je potaknut ostanak mladih u lokalnoj zajednici, priopćeno je iz HDZ-a BiH.

Čović je izrazio zadovoljstvo dosadašnjim radom i naporima te je naglasio kako će HDZ BiH, zajedno s lokalnim vlastima, nastaviti s jednakim intenzitetom raditi na dobrobiti svih žitelja Ljubuškog. Također, pružio je podršku svim kandidatima s liste HDZ-a, uključujući kandidata za načelnika Vedrana Markotića i nositelja liste za Gradsko vijeće Tihomira Kvesića.

Gradonačelnik Ljubuškog Vedran Markotić predstavio je svoj plan za daljnji razvoj grada, s naglaskom na modernizaciju infrastrukture i poticanje gospodarskih aktivnosti. Istaknuo je kako će se nastaviti raditi na projektima koji osiguravaju kvalitetniji život svim žiteljima, uz poseban fokus na mlade obitelji i demografske mjere. Također je zahvalio braniteljima, mladeži i zajednici žena na njihovom neumornom radu, kao i svima koji svojim doprinosom omogućuju daljnji razvoj grada. Naglasio je da predanost i zajedništvo čine temelj uspjeha, a podrška daje snagu za nove iskorake: "Ponosan sam na naše zajedništvo. Često me kolege pitaju po čemu smo drugačiji, kako uspijevamo u Ljubuškom ostvarivati vrhunske rezultate i da nas podržavaju. Odgovor je upravo u toj riječi – zajedništvo. Ovo nije rezultat rada jednog čovjeka, već snage i povjerenja koje vi nama dajete, što nam omogućuje da nastavimo dalje djelovati."

Dopredsjednica HDZ-a BiH Darijana Filipović, također se obratila se nazočnima i istaknula: "Okupljeni smo u ime funkcija koje obavljamo u ime Hrvatske demokratske zajednice, pa onda i svih sastavnica – Utemeljitelja, branitelja, Mladeži i Zajednice žena. Možda sve te sastavnice pojedinačno izgledaju male ili malobrojne, beznačajne, međutim, međusobno povezane i upućene jedne na druge, one čine ogromnu snagu koja predstavlja Hrvatsku demokratsku zajednicu Bosne i Hercegovine.

Hrvatska demokratska zajednica Bosne i Hercegovine nastavlja svoju misiju – da izgrađuje i gradi Bosnu i Hercegovinu da bude moderna, demokratska i gospodarski prosperitetna država, poštujući sve ustavne konture zacrtane u Daytonu. Ovdje smo svi s jednim ciljem – da se međusobno ohrabrimo i da motiviramo naše kandidate i kandidatkinje za Lokalne izbore 2024. godine. Oni su preuzeli odgovornost i pokazali ambiciju da sve ove vrijednosti, na kojima je nastala Hrvatska demokratska zajednica i na kojima danas počiva, prenesu našem hrvatskom narodu. Služenje hrvatskom narodu je jedina misija s kojom je HDZ Bosne i Hercegovine nastavio i s kojom će dočekati i sljedećih 34 godina."

Predsjednik Gradskog odbora Ljubuški i dopredsjednik HDZ BiH Toni Kraljević izrazio je svoju posvećenost podršci strateškim projektima i inicijativama koje promiču revitalizaciju i gospodarski razvoj Ljubuškog.

Uz predsjednika Čovića, sastanku su nazočile dopredsjednice HDZ-a BiH Darijana Filipović te Lidija Bradara, član predsjedništva HDZ-a BiH Vedran Škobić, glavni tajnik HDZ-a BiH Goran Božić, zastupnik u Zastupničkom domu PSBiH Predrag Kožul, ministrica prometa i komunikacija u Vladi FBiH Andrijana Katić, predsjednik Vlade Županije Zapadnohercegovačke Predrag Čović, ministri u Vladi ŽZH, simpatizeri, kao i brojni članovi Gradskog odbora HDZ BiH Ljubuški.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije