BIHAMK

Zbog lokalnih padalina kolnici mjestimično mokri ili vlažni, oprez zbog magle i odrona

Zbog lokalnih padalina kolnici mjestimično mokri ili vlažni, oprez zbog magle i odrona
24.09.2024.
u 07:40
Pogledaj originalni članak

Zbog lokalnih padalina kolnici su mjestimično mokri ili vlažni, na pojedinim dionicama u kotlinama i uz riječne tokove vidljivost je smanjena zbog magle. Vozačima se skreće pažnja na moguće sitnije odrone zemlje ili kamenja i savjetuje opreznija vožnja.

Na magistralnom putu Maglaj-Kosova-Doboj zbog aktualnih radova na dvije lokacije prometuje se usporeno, naizmjeničnim propuštanjem vozila. S obzirom da se radi o izrazito frekventnoj dionici, na mjestu radova tijekom dana formiraju se duže kolone vozila u oba smjera, pa se apelira na vozače za strpljenje i razumijevanje.

U tijeku je rekonstrukcija mosta u mjestu Stupari, na magistralnom putu Kladanj-Živinice, tako da vozila prometuju naizmjenično, uz postavljene semafore.

Sanacijski radovi aktualni su i na magistralnim putevima: Prozor/Rama-Jablanica, Foča-Ustikolina, Tarčin-Konjic i Međeđa-Višegrad.

Na magistralnom putu Rogatica-Ustiprača, zbog oštećenja mosta, vozila do 30 tona prometuju jednim trakom, dok je za vozila preko 30 tona promet obustavljen.

Na graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja za putnička vozila.

Zabranjen je promet za vozila preko 5 tona najveće dozvoljene mase na graničnom prijelazu Karakaj (kod Zvornika). Teretna vozila preko 5 t preusmjeravaju se na granične prijelaze Bratunac ili Rača, dok autobusi mogu koristiti GP Šepak, saopćeno je iz IC BIHAMK-a.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.