teška nesreća u Hrvatskoj

Nesreća na Viru: Stradala majka, suprug i dijete dobili ozljede opasne po život?

Foto: Ljubiteli otoka Vira/Facebook/Frane Šarić
18.08.2024.
u 08:49

- Počinitelj je hrvatski državljanin i priveden je. Još se utvrđuje da li je sletio s ceste i je li bio alkoholiziran - rekao nam je izvor iz istrage

Hrvatska državljanka poginula je u naletu automobila na Viru, u teškoj nesreći nakon koje je sinoć još četvero osoba prebačeno u bolnicu. Počinitelj je pod nadzorom policije, doznao je Večernji list, a policija je bila na terenu do šest sati ujutro.

Iako policija službeno nije potvrdila navode s društvenih mreža da je stradala majka koja je bila s djecom i suprugom, neslužbeno doznajemo da su dvije osobe stradale u tragediji na Viru zaprimljene u bolnicu s teškim ozljedama opasnim po život. Navodno je riječ o suprugu i jednom djetetu, no policija to službeno ne potvrđuje.

- Počinitelj je hrvatski državljanin i priveden je. Još se utvrđuje da li je sletio s ceste i je li bio alkoholiziran - rekao nam je izvor iz istrage. Do nesreće je došlo oko 23.40 sati u Ulici put Lozica.

 

- Oko ponoći se se odjednom začule sirene hitne i vatrogasaca i policije - rekao nam je jedan Viranin. Koliko je događaj šokirao Virane i njihove goste pokazuju i navodi, brojne molitve za stradale, upiti, ali i kritike na društvenim mrežama i virskim stranicama. Spominje se majka da je stradala majka s troje djece, Punto koji je navodno sudjelovao i tragediji, ali i alkohol, nepostojanje nogostupa… Policija ove navode nije službeno potvrdila.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?