TC Bingo ponovno na meti

Oružana pljačka u Mostaru: Razbojnici naoružani pištoljem i automatskom puškom opljačkali Bingo, jedna osoba privedena

bingo
05.10.2016.
u 09:24

Razbojnici su bili naoružani pištoljem i automatskom puškom. Velika potjera policije je pokrenuta sinoć. Nitko nije mogao niti ući niti izaći iz kompleksa Sjeverni logor.

Nepoznati počinitelji naoružani vatrenim oružjem sinoć su opljačkali TC Bingo u mostarskom naselju Centar 2 i pobjegli. Veliki broj policajaca i interventne policije su se dali u potjeru i okružili područje oko Sjevernog logora te sve blokirali, jer se pretpostavlja se da su se razbojnici sakrili u tom području, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Kako Prvi.tv doznaje prilikom bijega razbojnika prema Sjevernom logoru na području novog mosta Avenija-Sutina jednom od njih ispao je okvir s mecima i to je policija izuzela kao jedan od dokaza.

Razbojnici su bili naoružani pištoljem i automatskom puškom. Velika potjera policije je pokrenuta sinoć. Nitko nije mogao niti ući niti izaći iz kompleksa Sjeverni logor.

Kako navode očevici nakon bijega iz TC Bingo potjerala na pljačkaše krenula je prema mostu Avenija -Sutina, odnosno prema Sjevernom logoru. 

Oružana pljačka od strane dvojice naoružanih muškaraca u trgovačkom centru Bingo u Ul. Ante Starčević u Mostaru dogodila se oko  20. 40 sati. 

Podsjetimo, TC BIngo u Centru 2 na meti lopova bio je i kolovozu ove godine. Tada su četvorica naoružanih razbojnika usred dana opljačkali zaštitare na platou tržnog centra ‘Bingo’ i uzeli torbu s novcem.

Razbojnici su pucali iz oružja na zaštitare, ali na svu sreću nitko nije bio ozlijeđen. Samo nekoliko minuta nakon pljačke policiji je dojavljeno da na kopu Vihovići gori vozilo za koje je utvrđeno da su ga koristili razbojnici. Tada su razbojnici odnijeli više od 150.000 maraka, no taj novac navodno nije vrijedio jer su zaštitari daljinskim upravljačem aktivirali alarm kojim se odmah obojio ukradeni novac i tako postao nevažeći.

 

Jedna osoba privedena 

Jedna je osoba privedena nakon sinoćnje oružane pljačke u trgovačkom centru Bingo u mostarskom naselju Centar 2 – izjavio je za Fenu glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije Ljudevit Marić. Kako je naveo, priveden je B.M., vlasnik vozila marke „škoda“ koje je pronađeno napušteno u Sjevernom logoru, na području gdje su razbojnici nakon pljačke pobjegli.

- B.M je priveden u svojstvu osumnjičenika, a za ostalom dvojicom još se traga – kazao je Marić, dodavši kako još nije utvrđen iznos otuđenog novca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije