Kiseljak i Visoko zavijeni u crno

Sutra pokop troje mladih stradalih u prometnoj nesreći kod Visokog, u ponedjeljak u Kiseljak i Visokom Dan žalosti

11.10.2024.
u 17:36

Pokop oboje stradalih Kiseljačana će biti u subotu. Branka će biti pokopana u 15 sati na groblju u Parževićima, a Armin 40 minuta sata kasnije na  mezarju u mjestu Rotilj.

Kiseljak je ovih dana uistinu tužno mjesto. Nakon poplava s kojima se borio, srećom bez smrtno stradalih, velika tragedija pogodila je ovaj srednjobosansku općinu. Od četvero mladih koji su u četvrtak 10. listopada smrtno stradali u prometnoj nesreći u mjestu Dobrinje između Visokog i Kaknja, iz automobila koji je završio u rijeci Bosni izvučena su tijela i dvoje mladih Kiseljačana, 21. godišnje Branke Dusper te Armina Puščulovića koji je imao  28 godina.

Pokop  oboje stradalih Kiseljačana će biti u subotu. Branka će biti pokopana u 15 sati na groblju u Parževićima, a Armin 40 minuta sata kasnije na  mezarju u mjestu Rotilj. U pitanju su dva susjedna kiseljačka naselja čiji stanovnici s obiteljima stradalih dijele tugu i bol zbog tragične smrti. U  Kiseljaku je  ponedjeljak  je, zbog tragične nesreće u kojoj je živote izgubilo četvero mladih od kojih je dvoje iz Kiseljaka,   proglašen danom žalosti. Od Branke i Armina opraštaju se mnogi Kiseljačani, rodbina, prijatelji, poznanici. Kiseljak je kažu izgubio dvoje mladih, iznimnih ljudi,  koji su tek zakoračili u život.

Pored Kiseljaka ponedjeljak je dan žalosti i u susjednom Gradu Visokom. Dvije preostale žrtve ove užasne tragedije Amina Kardaš (22) i Sarah Savić (20) su Visočanke. Amina će biti pokopana u subotu, a Sarah u ponedjeljak, obje na Gradskom groblju u Visokom.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije