VRTOGLAVA CIFRA

Adele odbila ponudu vrijednu čak 200 milijuna dolara: 'Milijuni su bili na stolu, ali postoji razlog'

Profimedia
07.09.2024.
u 14:40

Adele je, prema riječima bliskog izvoda odbila nastaviti turneju od koje bi zaradila dodatnih 200 milijuna dolara

Britanska pjevačica Adele prema saznanju Alison Boshoff odbila je potencijalnu isplatu od čak vrtoglavih 200 milijuna dolara, a što je do sada najveća ponuda u njezinoj karijeri. Riječ je o produljenju njezine turneje, a ponuda je to koja ju je mogla odvesti i u Kinu, gdje bi u kockarnici Macau imala nastupe slične onima koje je imala u Las Vegas pod nazivom "Weekends With Adele", piše Daily Mail

Glazbenica je "Weekends With Adele" započela u studenom 2022. i završit će ih 23. studenog ove godine. Sveukupno će to biti 100 koncerata. Navodno je svaki koncert plaćen 500.000 funti, ali čini se da novac ipak nije na prvom mjestu zvijezde koja je, osim ponude Kineza, dobila ponudu i za turneju po Europi, Aziji i Južnoj Americi.

- Bilo je puno ponuda, ali ona ih je sve odbila jer želi biti kod kuće sa svojim djetetom. Kineski dogovor stavio je na stol milijune dolara, ali ona to na kraju nije htjela učiniti. Stavila je svoje dijete, partnera i sebe na prvo mjesto - istaknuo je izvor te dodao da su glazbenici najvažniji njezin sin Angelo i partner sportski agent Rich Paul. 

U javnost je, osim toga, isplivala i informacija da se kasnije ove godine planira preseliti u Veliku Britaniju, gdje Adele ima skupocjeni stan u središtu samog Londona. Ondje bi ipak odgajala sina Angela. Adele je najavila da se povlači sa scene na neko dulje vrijeme kako bi se fokusirala na obitelj i druge kreativne stvari. - Posljednjih sedam godina provela sam gradeći novi život za sebe i želim ga sada živjeti - kazala je jednom prilikom svjetski poznata glazbena diva. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije