Prekid svih veza

Bivša supruga Mate Rimca nakon razvoda povukla drastičan potez

Mate Rimac i Katarina
Foto: Josip Regović/PIXSELL
1/3
01.10.2024.
u 19:17

Na Katarininom LinkedInu piše da je u travnju 2015. počela raditi u tvrtci Rimac Automobili d.o.o., no još uvijek nije ažurirala prestanak radnog odnosa

Nakon što se poduzetnik iz Livna Mate Rimac razveo od supruge Katarine Lovrić, mediji donose sada nove detalje oko njega i bivše supruge Katarine. Kako neslužbeno doznaje 24sata iz jedne Rimčeve tvrtke, Katarina više ne radi u tvrtki bivšeg supruga. Naime, Katarina je u svibnju bila na reviji brenda eNVy room, koja je održana u kampusu Rimac. Svega mjesec dana kasnije objavljena je vijest da se razvodi od Mate. Na njezinom LinkedInu piše da je u travnju 2015. počela raditi u tvrtci Rimac Automobili d.o.o., no još uvijek nije ažurirala prestanak radnog odnosa, prenosi Story.

Podsjetimo, par se vjenčao 2021., a razveli su se nakon samo tri godine braka.

'Između Katarine i Mate Rimca nije bilo svađi. Rastali su se u miru prije nekoliko mjeseci. Ona se iselila iz zajedničkog doma i kupila stan na Trešnjevci. Razlog razvoda nije treća osoba. Jednostavno neslaganje karaktera i različiti pogledi na život. Katarina dolazi iz skromne radničke obitelji i nije navikla na Matin životni ritam, u kojem obitelj odlučuje o svemu', rekao je izvor za Slobodnu Dalmaciju.

Poduzetnik je u subotu promijenio i profilnu fotografiju na svom Facebook profilu. Ranije je tamo stajala fotka njega i sad već bivše supruge. Tu fotografiju postavio je u srpnju 2021., a sada umjesto Katarine stoji fotka Rimca i luksuznog automobila u pozadini.Šuška se da Rimac ima novu djevojku. Kako piše Index, riječ je o 29-godišnjoj Valentini Blažeković iz Donjeg Miholjca, koja se bavi marketingom. Matina navodna nova djevojka je na svom profilu na Facebooku objavljivala fotografije s Rimcem i njegovim automobilom. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije