NA INSTAGRAMU

Božo Vrećo objavio emotivni status: "Sanjao sam ga sinoć i toliko je lijep bio"

Božo Vrećo
Grgo Jelavic/Pixsell
19.09.2024.
u 07:27

Božo je objavio očevu sliku iz mladih dana. Riječ je o staroj slici na kojoj se vidi ugledni gospodin, a glazbenik je sliku držao u ruci.

Princ sevdaha Božo Vrećo na Instagramu često objavljuje fotografije s mamom Milom i govori da mu je ona velika podrška u životu. No sad je na Instagramu objavu posvetio pokojnom ocu. 

Božo je objavio očevu sliku iz mladih dana. Riječ je o staroj slici na kojoj se vidi ugledni gospodin, a glazbenik je sliku držao u ruci.

- Taj čudesni čovjek je moj tata. Sanjao sam ga sinoć i toliko je lijep bio u snu - napisao je Vrećo. Pratitelji su mu uputili riječi podrške.

- Kako lijep čovjek. Poručuje ti da je ponosan na tebe i da te uvijek pazi i čuva te. Mir njegovoj duši u carstvu nebeskom - glasi jedan od komentara.

Već sam negdje vidjela fotografiju Tvog oca i zaista je jako zgodan , kao i majka i ne čudi na koga si tako i sam lijep. Tata bi bio ponosan da vidi u šta je lane stasalo, poručila mu je pratiteljica. 

Podsjetimo, Božo je poznat po prekrasnom glasu, ali i zanimljivom stilu. U intervjuu za Večernji list lani se osvrnuo se na sve koji neodobravaju njegov modni stil.

- Oni koji dižu obrve na ono hrabro, drugačije, odvažno, oslobođeno, dualno, umjetničko ništa od odabranog nemaju i ne posjeduju pa se ne bavim tom i takvom strukturizacijom ličnosti. Bezdušnost je najveća kazna za takve ljude jer su to samo ljušture koje hodaju, prazne iznutra i izvana. Molim se za njih, to, dakako, mogu. Ni modni stilovi ne postoje, postoji samo sloboda koja progovara i oblikuje, razigranost djeteta u nama da spaja sve jer sve je spojivo i moguće, dok nasuprot tome postoji krutost i ograničenost koja formira tzv. stilove kako bi se ljudi opet dijelili i pripadali skupinama umjesto da pronalaze i pripadaju sebi, svojoj iskonskoj prirodi stvaranja i moći preobrazbe. Čovjek je poput kameleona samo ako to sebi dopusti i prihvati da sve može - rekao nam je Božo. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije