ISPUNILA JE ŽELJU

Danijela Martinović pozirala bez trunke šminke: ''Volimo ovakvo izdanje''

Instagram
02.05.2022.
u 21:43

-Moja prijateljica Doris uzela je mobitel i rekla: 'Ja bi voljela da te cijeli svit vidi ovakvu kakvu te ja znam od 14-te godine - u tuti (čitaj trenirci), na podu, bez šminke, nasmijanu i sretnu!'. Ovo je jedan trenutak naših predivnih trenutaka... Dodo, ispunila sam ti želju- napisala je Danijela uz fotografiju.

Pjevačica Danijela Martinović (50) na svom je Instagram profilu podijelila fotografiju na kojoj je pozirala bez trunke šminke.

- Moja prijateljica Doris uzela je mobitel i rekla: 'Ja bi voljela da te cijeli svit vidi ovakvu kakvu te ja znam od 14-te godine - u tuti (čitaj trenirci), na podu, bez šminke, nasmijanu i sretnu!'. Ovo je jedan trenutak naših predivnih trenutaka... Dodo, ispunila sam ti želju- napisala je Danijela uz fotografiju.

Fotografiju možete pogledati OVDJE

''I mi te volimo to izdanje'', ''Pozdrav lijepoj Danijeli'', poručili su joj pratitelji dok je dio ostavio emotikone srca.

Inače, Danijelu obožavatelji mogu gledati u natjecateljskom showu HRT-a ''Zvijezde pjevaju'' gdje je članica žirija. Pjevačica redovito gledatelje oduševi svojim zanimljivim modnim kombinacijama.

Podsjetimo, prošle godine u proljeće javnost je saznala kako je nakon 24 godine došao kraj ljubavi Danijele Martinović i Petra Graše. Prekid nisu komentirali u medijima, a nekoliko mjeseci kasnije Petar je opet pronašao ljubavnu sreću s Hanom Huljić, a u veljači je par izmijenio bračne zavjete i u srpnju će postati roditelji. Grašo je za srpsko izjadanje časopisa Story otkrio u kakvom je odnosu ostao s Danijelom.

- Kod nas je sve čisto i jasno, ostali smo u dobrim odnosima. Ne bih znao kako komentirati niti što reći za sve one tekstove koji su se o nama u prethodnom periodu pojavljivali u medijima. Zanimaju me komentari stručnih ljudi. - rekao je Petar.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije