UŽIVA

FOTO Maja Šuput u badiću s visokim izrezom pokazala figuru: 'Kao da te je netko nacrtao!'

Maja Šuput Tatarinov
Instagram
29.06.2024.
u 18:52

Maja se javila na društvenim mrežama gdje je svoje pratitelje počastila fotkama u prekrasnom bijelom bikiniju s izrezom na struku.

Glazbenica Maja Šuput tijekom ljeta radi punom parom, a između nastupa često uzme mali predah. Isto je napravila i ovog puta kada je otkrila kako to vrijeme provodi. Naime, Maja se javila na društvenim mrežama gdje je svoje pratitelje počastila fotkama u prekrasnom bijelom bikiniju s izrezom na struku. "Punjenje baterija za sutrašnji nastup u Zadru", napisala je u opisu gdje pozira pokraj bazena, a odmah je dobila i komplimente. "Kad si lijep, lijep si, samo što malo ljudi zna s tim živjeti, a ti znaš", ''Kao da te je netko nacrtao", "Zgodna", pisali su joj.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

 

Podsjetimo, glazbenica je prije nekoliko dana otkrila da se nalazi u Slavoniji, točnije u Čepinu te pratitelje oduševila fotografijom koju je objavila. Maja je pozirala u prirodi u odvažnoj crnoj haljini koja je istaknula struk, ali i dekolte. Šuput je istaknula i ramena, a uz crnu haljinu imala je i crnu torbicu dok je u ruci držala čašu vina. Kosu je raspustila, a pogled je okrenula u daljinu. "Predivna uvijek", pisali su joj pratitelji, a dobila je i puno emotikona srca i vatrica.

Inače, Maja se i ranije javila iz Čepina gdje je objavila fotku svoga sina i jednog kolege. Na fotkama koje su nastale u jednom hotelu nalaze se Tony Cetinski i Bloom, a Maje je otkrila da je Tony čuvao Blooma dok je ona spavala nakon svirke. - Hvala kolega @tonicetinski sto si preuzeo dadiljanje i igre bez granica jutros dok sam išla ubit oko nakon svirke. Kolega za poželjet - napisala je Maja na Instagramu, dok joj je Tony u komentarima ostavio emotikone ruku i srca. Pratitelje je oduševila ova fotka te su pohvalili pjevača: 'Bravo Tony', 'Svaka čast Tony' pisali su mu u komentarima.  

 

Pred pjevačicom je još jedno radno ljeto puno koncertnih aktivnosti. Dok ne nastupa, Maja slobodno vrijeme provodi u društvu svoje obitelji, a zajednički trenuci nerijetko završe na njezinim društvenim mrežama. Tako je bilo i  prošli vikend, kad je jedna od najpopularnijih domaćih izvođačica objavila zajedničku fotografiju svog sinčića Blooma i majke Danice.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije