zanimljivo ljeto

FOTO Severina otkrila kako se zabavljala, ali i da se družila s ovim poznatim sportašem: 'Svi ga vole'

Severina
Instagram
12.09.2024.
u 07:23

Severina je podijelila album fotografija na kojima se vidi kako je uživala i družila se, a pored svake je istaknula kratki opis.

Pjevačica Severina iza sebe ima napornu sezonu s puno nastupa i koncerata, a sada je otkrila i kako je tijekom ljeta imala vremena za odmor te kako ga je i s kim provela. Severina je podijelila album fotografija na kojima se vidi kako je uživala i družila se, a pored svake je istaknula kratki opis. "1. Mali noćni razgovori s dobrim duhom otoka... @djokernole svi te vole 2. Noćno kupanje ajajajije plus "facelifting" 3. Hitchcock 1 4. Neki novi klinci 5. Zvone slavi rođendan 6. Split - Osijek 4:1 7. "Mi smo baš cirkus teški" 8. Hitchcock 2 9. Ovdje sam okej 10. Ovdje nisan 11. Živio, živioo i sretan nam bio... Pero 12. Crkva, dica... SVE! 13. Dundo Maroje i ekipa s Vrnika 14. Gospa od Škoja 15. Like Mother, Like Son 16. Pošteno krademo pršut i sir u 3 ujutro 17. Aleksandar i Dragan 18. Selfie... Najskuplji! 19. Valjalo bi poć' leć' 20. Kraljica Neda na našem otoku ljubavi", istaknula je.

Na fotografijama se vidi kako se družila sa srpskim tenisačem Novakom Đokovićem, ali i svima njoj dragim ljudima koje je spomenula u opisima. 

Podsjetimo, Severina se početkom rujna uputila na kratki odmor te javila na društvenim mrežama.  Na Instagramu je objavila fotku na kojoj nasmijano pozira, a pozornost je ukrala modnim dodatkom - naušnicom s biserom. "Djevojka s bisernom naušnicom", naglasila je i sama u opisu referirajući se na istoimeno poznato djelo nizozemskog slikara Johannesa Vermeera. 

Pjevačica koja se često javlja na društvenim mrežama nakon svojih brojnih koncerata zaputila se i ona na jedan kako bi uživala. Severina je s prijateljima bila na koncertu grupe Coldplay u Beču. Pjevačica se na Instagramu pohvalila videom iz Beča. "Valja nekad otići s prijateljima na koncert koji nije moj... Kolege, WOW, bilo je nezaboravno", napisala je pjevačica u opis objave unutar koje je istaknula nekoliko snimki druženje, kao i neke s koncerta.

Ključne riječi

Komentara 1

DE
debelacija
09:29 12.09.2024.

Je li i ovaj put bio netko uvozni (s istoka)???

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije