ZGODNA PJEVAČICA

FOTO Žanamari Perčić u izazovnom izdanju proslavila 43. rođendan! Pokazala i luksuzni dar koji je dobila

Foto: Instagram
1/7
09.09.2024.
u 10:55

Za ovu posebnu priliku bila je odjevena u bijelu haljinu s prorezima i dubokim dekolteom, dok je kombinaciju upotpunila torbom modne kuće Gucci. Iako nije otkrila od koga je dobila poklon, pokazala je da je riječ o satu švicarskog brenda Tudor. Luksuzni dar izmamio joj je osmijeh na lice, a prema fotografijama se čini da je baš ovakvu proslavu Perčić i priželjkivala.

Žanamari Perčić u nedjelju je proslavila 43. rođendan. Lijepa pjevačica na Instagramu je objavila fotku na kojoj je pokazala da je bila u restoranu, ali i što je dobila za rođendan. Za ovu posebnu priliku bila je odjevena u bijelu haljinu s prorezima i dubokim dekolteom, dok je kombinaciju upotpunila torbom modne kuće Gucci. Iako nije otkrila od koga je dobila dar, pokazala je da je riječ o satu švicarskog brenda Tudor. Luksuzni dar izmamio joj je osmijeh na lice, a prema fotografijama se čini da je baš ovakvu proslavu Perčić i priželjkivala. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Žanamari (@zanamari)

Pjevačica se na društvenim se mrežama često javlja u izazovnim izdanjima te diže temperaturu. A ove posljednje vruće dana iskoristila je kako bi se malo osvježila. Žanamari je sada na Instagramu objavila fotografije na kojima je pozirala u ružičastom kupaćem kostimu na luftiću u obliku flaminga. Žanamari je ovom objavom pozdravila dolazak rujna te istaknula svoje obline. "Pozdrav rujan. Potrudit ću se da budeš moj mjesec" poručila je te dobila brojne komplimente. "Savršenstvo", "Sve je tvoje", "Ružičasta ti odlično stoji", "Woow", pisali su joj. 

Ove godine dosta se pisalo o njezinu braku te su mnogi nagađali kako se pjevačica rastala od supruga Marija Perčića. Pratitelji su prije godinu dana primijetili kako je Žanamari obrisala sve fotografije sa suprugom s Instagrama, a ranije ga je često znala dijeliti na društvenoj mreži. – Gdje je nestao Mario? – zabrinuto su pitali njezini pratitelji, a ubrzo nakon Žanamari je objavila citat koji su mnogi povezali s problemima u braku s Mariom. 

– Budite s onom osobom koja vam kada izlazite van kaže da se čuvate, a ne bude ljutita zbog toga. Partnerstvo, a ne vlasništvo – objavila je brineta na Instagramu. Nedavno je ovaj par zajedno nastupio u Tučepima gdje je Žanamari izvodila poznate hitove dok ju je suprug Mario, umjetničkog imena Joshua Macks pratio na gitari. Dio atmosfere s ovog nastupa Žanamari je podijelila na Instagram storyju i tako na najbolji način ušutkala sve one koji su tvrdili da joj je brak u krizi. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije