Mnogi od nas vjerojatno ne mogu ni zamisliti što se jede na kraljevskom dvoru, a za neke od namirnica sigurno nismo ni čuli. Nedavno je objavljen jelovnik kraljice Elizabete II. pa smo doznali kako kraljica obožava dimljeni losos i tartufe, a svaki dan završava s čašom pjenušca.
Sada je o prehrambenim navikama progovorila i Carolyn Robb, glavna kuharica palače Kensington, u kojoj su živjeli princ Charles i princeza Diana sa sinovima Williamom i Harryjem, a koja im je kuhala u razdoblju od 1989. do 2000. godine. Ona je tako otkrila da je princeza Diana voljela gotovo sve jesti, ali jedna namirnica u njezinoj kuhinji bila je zabranjena.
– Jedino što je bilo zabranjeno koristiti jest češnjak – rekla je kuharica Robb te objasnila:
– Razlog je tome što su imali mnogo javnih pojavljivanja i kontakata s ljudima i jednostavno nisu željeli da se osjeti miris češnjaka.
Carolyn Robb također je otkrila kako je princ Charles uvijek spremao ostatke hrane u plastične posude kako bi ih mogli pojesti kasnije.