LAVINA OPTUŽBI

Glumica Olivia Munn optužuje producenta: Masturbirao je pored mene

02.11.2017.
u 13:45

Olivia tvrdi kako je producent i redatelj Brett Ratner ovo napravio prije 13 godina dok su zajedno surađivali. Htjela ga je prijaviti tada ali odvjetnik i sestra su je spriječili.

Lavina optužbi o seksualnom uznemiravanju i zlostavljanju koju su pokrenule glumice s optužbama na račun producenta Harveya Weinsteinea ohrabrio je i  druge glumice i glumce da javno i otvoreno pričaju o seksualnom zlostavljanju u Hollywoodu.

Nakon što su se s optužbama suočili i Kevin Spacey, Dustin Hoffman i James Toback u istoj situaciji se našao i producent i redatelja Brett Ratner kojeg za seksualno uznemiravanje optužuje pet glumica,a među njima je i Olivia Munn. Ona se prisjetila kako joj je Ratner prišao prije 13 godina dok je bila suradnica The Daily Showa i glumila je u "The Newsroomu".

Bili su u njegovoj prikolici na setu i on je počeo masturbirati ispred Olivije. Ona je odmah htjela prijaviti Bretta, ali sestra i odvjetnik savjetovali su joj da ne učini to jer će joj više štetiti nego koristiti. 

I glumica Natasha Henstridge kaže da je bila žrtva Ratnerovog napada te da ju je prisilio na oralni seks, a glumica Jamie Jay Newman priča kako je prije 10 godina dok je bila na izletu s producentom on neprestano ponavljao kakve bi sve seksualne radnje volio napraviti s njom. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije