Brutalna poruka

Oglasila se Hailey Bieber dok njezinu mužu prijeti propast zbog skandala s reperom

affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
09.10.2024.
u 16:24

Otkako su u javnost izašle optužbe protiv Diddyja, na društvenim mrežama su se pojavili stari snimci Justina i optuženog repera.

Hailey Bieber podijelila je u Instagram priči fotografiju svog supruga, pjevača Justina Biebera, iz čega se može naslutiti kako se par nosi sa sve većim spekulacijama o Justinovom odnosu s reperom Seanom Combsom (Diddy). Hailey je podijelila fotografiju na kojoj pjevač drži dva srednja prsta u zraku pa napisala: "Raspoloženje".

Inače, otkako su u javnost izašle optužbe protiv Diddyja, na društvenim mrežama su se pojavili stari snimci Justina i optuženog repera. "Justin se osjeća kao da ne postoji nitko s kim bi mogao razgovarati, a tko ga razumije, da budem iskren, ni on sam čak ne razumije u potpunosti. Bio je dijete", prenosi Daily Mail da je rekao izvor, piše Kurir, prenosi Jutarnji list.

Izvor je dodao i da je pjevač sada fokusiran na to da bude dobar otac, ali i da zbog svega ne može iskusiti radost što je postao roditelj. "Diddy se nije mogao dogoditi u gorem trenutku, sada dok pokušava iskusiti radost što je otac, još se mora nositi sa svim ovim... Justin je trenutno pod stresom...", dodao je izvor.

Oni bliski pjevaču također strahuju za njega. "Svi se boje da će biti nevjerojatno teško za Justina ako će Hailey imati problema oko majčinstva, ipak joj je ovo prvo dijete", objasnio je izvor. Kao što znamo, u kolovozu ove godine Hailey i Justin su postali roditelji kada je u njihov dom stigao dječak Jack Blues.

Podsjetimo, na društvenim mrežama kruže dva snimka Bibera i Diddyja koja su izazvala niz kritika i zabrinutosti. Na jednom snimku se vidi kako Combs stoji pored 15-godišnjeg Biebera i govori kako će zajedno provesti 48 sati. "Sljedećih 48 sati on je sa mnom i mi ćemo potpuno poludjeti", rekao u jednom trenutku Combs dok se Bieber tijekom cijelog videa smješka i dodaje samo sitne komentare.

Na drugom snimku Combs stvara neprijatnu situaciju Biberu. "Što ima, čovječe, jesi li dobro? Rasprodao arene i sve to? Počinješ da se ponašaš drugačije, ha? Više me ne zoveš i ne družiš se sa mnom kao što smo se družili", uputio je ove riječi Combs mladom pjevaču. Bieber je, kako su istakli obožavatelji, djelovao zabrinuto dok je odgovarao svom kolegi: "Mislim, pokušavao si stupiti u kontakt sa mnom kroz što sve ne... ali nikad nisi dobio moj broj. Reći ću ti svoj broj."

Posljednja suradnja Combsa i Biebera bila je prije godinu dana, kada se pjevač pojavio na reperovom albumu "The Love Album: Off the Grid" s pjesmom "Moments". Nedavno je izvor tvrdio da pjevač žali zbog suradnje s Combsom i da navodno to nikada ne bi uradio da je znao za optužbe koje su u međuvremenu izašle na vidjelo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije