ASTRONOMSKI IZNOSI

Otkriveno koliko zarađuje reper koji je zgrozio Balkan, bliski izvor tvrdi da ga plaćaju kao Čolića

Desingerica
M.P.
24.07.2024.
u 08:03

Prije nego je krenuo u glazbene vode Desingerica se bavio tetoviranjem te je imao i svoj studio za tetoviranje, a glazbi se posvetio tek prije nešto više od godinu dana.

Kontroverzni srpski reper Dragomir Despić, poznat pod scenskim nazivom Desingerica, publici se predstavio svojim ekscentričnim glazbenim izričajem. On svakim novim nastupom dodatno šokira cijelu regiju, a neki od djelova njegovih performansa su udaranje ljudi cipelom po glavi ili pljuvanjem djevojkama u usta. Suprotno nečijim očekivanjima, Desingerici je razuzdano ponašanje donijelo još veću popularnost, a njegov ljetni raspored prebukiran je nastupima koje skupo naplaćuje.

Naime, jedan izvor blizak pjevaču izašao je u javnosti i otkrio koliko Despić točno zarađuje po večeri: -  Kako sam čuo od njegovih prijatelja, sada mu je honorar negdje između 10 tisuća i 15 tisuća eura. Ma to su ogromni novci. On je pun do kraja godine, ljetna sezona mu je najjača - ispričao je neimenovani izvor za srpski Espreso. - U početku je uzimao 500 eura, a sad zarađuje kao da je Čola - nastavio je uspoređujući reperova primanja s onima legendarnog regionalnog pjevača Zdravka Čolića. 

 

 

Kako kaže, Desingerica svoj novac zasluži pjevajuči na 'playback' - Ali sve je počelo s tom tenisicom i udaranjem. Onda su ga vlasnici klubova počeli nenormalno često pozivati ​​da održi nastup jer su vidjeli da lako može napuniti klub - tvrdi izvor koji ipak zaključuje da Despić i njemu slični izvođači ne bi mogli izvoditi cirkus da ih vlasnici ne puštaju u klub, te da je od zajedničkih prijatelja također čuo kako se radi o privatno dobrom dečku. 

Dragomir Despić rođen je 1993. godine u Beogradu.  Prije nego je krenuo u glazbene vode bavio se tetoviranjem te je imao i svoj studio za tetoviranje, a glazbi se posvetio tek prije godinu dana. Tada je s Lukom Bijelovićem, poznatijim kao Pljugica, objavio svoj prvi singl 'Kucci Kucci'. Slavu su postigli nakon što su pridobili pažnju publike i medija tako što su za potrebe snimanja spota zaustavili promet na autocesti.

Podsjetimo, Despić je na recentnom nastupu još jednom zaprepastio javnost. Ovoga puta reper je tijekom nastupa po publici ribao sir, a ovaj događaj snimili su srpski mediji. Reper je bez majice te po publici ljuto riba sir, a oni dižu ruke prema njemu. Video s nastupa možete pogledati OVDJE

Inače, kontroverzni izvođač je nedavno u jednom intervjuu otkrio kako ga u ovakvom  načinu odnosa prema publici podržava obitelj. Desingerica je rekao da mu je obitelj bila velika podrška kroz život, no istaknuo je da su mu "roditelji bili skeptični na samom početku njegove glazbene karijere".

- U početku su bili malo skeptični, ali nisam im puno pokušavao objašnjavati. Znao sam kamo to ide i kako će ispasti. Cijeli sam život radio gluposti. Moji su naviknuti na te stvari, samo su na vulgarnosti malo reagirali, ali mogli su biti ponosni od samog početka - rekao je Desingerica tada te otkrio  što supruga misli o njegovim nastupima. - Ona nije ljubomorna, ali joj smetaju neke moje stvari. Kada pljujem u usta ljudima, to joj smeta, iako ja ne radim ništa loše. Radim sve što me čini sretnim na toj bini i ona je to prihvatila. Sve radim spontano - objasnio je.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije