Zlatni rez otklonio sumnje

Ovo je najzgodniji slavni muškarac na svijetu

Aaron Taylor-Johnson
Foto: Rocco Spaziani
1/2
11.10.2024.
u 07:55

Prvo mjesto zauzeo je po mnogima najveći favorit za ulogu novog Jamesa Bonda, Britanac Aaron Taylor-Johnson, koji je ostvario impresivan rezultat od 93,04%.

Izbori za najljepše žene i muškarce uvijek izazivaju poseban interes. Jedan takav održan je nedavno, a u njemu je plastični kirurg Julian De Silva, voditelj centra za kozmetičku i plastičnu kirurgiju u Londonu, pomoću takozvanog 'zlatnog reza' odredio deset najzgodnijih slavnih muškaraca. Prvo mjesto zauzeo je po mnogima najveći favorit za ulogu novog Jamesa Bonda, Britanac Aaron Taylor-Johnson, koji je ostvario impresivan rezultat od 93,04%.

Na pobjedu Johnsona osvrnuo se sam kirurg: - Aaron je bio očiti pobjednik kad su svi elementi lica bili izmjereni za fizičko savršenstvo. Njegov rezultat od 93.04% bi ga mogao lagano učiniti najzgodnijim James Bondom u povijesti, ako dobije ulogu kako se očekuje. On je daleko ispred svih glumaca koji su tumačili Jamesa Bonda - Seana Conneryja koji je na drugom mjestu s 89.2%, Rogera Moorea na trećem s 88.8% i Daniela Craiga na zadnjem mjestu, iza Georgea Lazenbyja, s 84.2% - prenosi Daily Mail De Silvine riječi.

Pritom je dodatno pojasnio segmente koji Johnsona izdvajaju od ostalih, prvenstveno oblik lica koji mu je donio rezultat od 99,2%: - Širina i duljina njegovog nosa su skoro savršene, s 98.8%. Ima i prekrasno formiranu bradu koja je dobila rezultat od 95%.

Svi njegovi rezultati su bili snažni osim razmaka između očiju, koji je bio na 89%, razmaka između nosa i usana (89.6%) i njegovih usana (86%) - objasnio je kirurg.

Uz Taylora-Johnsona, listu deset najzgodnijih poznatih muškaraca čine redom glumci Lucien Laviscount, Paul Mescal, Robert Pattinson, Jack Lowden, George Clooney, Nicholas Hoult, Charles Melton, Idris Elba i Shah Rukh Khan. Njihove fotografije možete pogledati u naslovnoj galeriji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije