Šokirao drastičnom transformacijom

Bio je najljepši na svijetu, a sad je potpuno oronuo: Više ga nitko ne prepoznaje

Olivier Martinez
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
1/5
26.09.2024.
u 18:50

Nekadašnjem francuskom zavodniku više nema ni traga.

Francuski glumac Olivier Martinez (58) izgledao je gotovo neprepoznatljivo kada su ga ovog tjedna paparazzi uhvatili u rijetkom izlasku u Los Angelesu.

Javnost ga je navikla vidjeti uglađenog i dotjeranog na crvenom tepihu, no sada je snimljen u opuštenom i poprilično zapuštenom izdanju, s potpuno sijedom kosom i bradom, piše Story.

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Francuski zavodnik više nije ni sjena ljepotana koji je očarao žene diljem svijeta u holivudskim ostvarenjima poput romantične dame 'Prije noći' iz 2000. i erotskog trilera 'Nevjerna' iz 2002.

Foto: United Archives/Impress / United Archives / Profimedia

Martinezovo rijetko pojavljivanje u javnosti uslijedilo je nakon što je njegova bivša supruga, glumica Halle Berry, izjavila da je potrošila 200 tisuća dolara pokušavajući 'surađivati' s njim na zajedničkom roditeljstvu njihova sina, 10-godišnjeg Macea.

Dvojac je bio u braku od 2013. do 2015., a onda su objavili da je njihovoj ljubavi došao kraj i da se rastaju.

Foto: Chris DELMAS / Visual / Profimedia

Javnosti su svoj razvod objasnili ovom izjavom:

'Idemo naprijed s ljubavlju i poštovanjem jedno prema drugome i zajedničkim fokusom na ono što je najbolje za našeg sina. Želimo jedno drugome samo sreću u životu i nadamo se da poštujete našu, a što je najvažnije i privatnost naše djece, dok prolazimo kroz ovo teško razdoblje'. Ipak, službeno su u braku bili sve do kolovoza prošle godine, kada je nakon 8 godina finalizirana njihova brakorazvodna parnica.

Bilo je tu mnogo stvari koje su morali riješiti, a najviše su se dogovarali, dakako, oko skrbništva sinom Maceom, kojeg su dobili tri mjeseca nakon vjenčanja.

Odlučeno je da Berry i Martinez imaju zajedničko pravno i fizičko skrbništvo nad sinom te je dječak pola tjedna biti kod majke, a pola kod oca. Kako strani mediji navode, Halle Berry mora isplaćivati čak 8000 dolara mjesečno za alimentaciju.

Foto: Chris DELMAS / Visual / Profimedia

Međutim, gumica je prošlog mjeseca zatražila isključivo skrbništvo nad Maceom tvrdeći da njihov sin ima problema u školi i da 'zaostaje' za vršnjacima te da mu je dijagnosticiran ADHD i blaga disleksija.

'Učinila sam sve što je bilo moguće da radim s Olivierom, da komuniciram s njim i da ga uključim u proces donošenja odluka u vezi s našim sinom na prijateljski način. Olivier je odbio biti suroditelj i komunicirati sa mnom na način usmjeren na dijete; bio je defenzivan i nepokolebljiv u svim glavnim pitanjima u vezi s Maceom', napisala je, među ostalim, Berry u sudskim dokumentima.

Bivši supružnici upoznali su se na setu filma 'Tamna plima' 2012., a jedan od glavnih razloga zašto im brak nije uspio je navodno bila njezina nemogućnost preseljenja u Francusku. Par je navodno imao plan živjeti u Francuskoj, no Berry je nakon vjenčanja imala sudsku bitku oko skrbništva nad kćeri Nahlom (16), koju je dobila s bivšim dečkom, kanadsko-francuskim modelom Gabrielom Aubryjem. Sud joj je zabranio da djevojčicu odvede u Francusku, gdje je planirala da je Olivier posvoji pa je obitelj bila prisiljena ostati u Los Angelesu.

Berry je od rujna 2020. u sretnoj vezi s glazbenikom Vanom Huntom, a Olivier skriva svoj ljubavni život nakon razvoda, no poznato je da je u prošlosti ljubio i druge slavne ljepotice, poput Rosie Huntington-Whiteley, Kylie Minogue i Juliette Binoche.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije