Snimanje za Vogue

Pogledajte kako je Armand Duplantis na dosjetljiv način zaprosio djevojku

12.10.2024.
u 18:43

Olimpijski šampion i švedski atletičar Armand Duplantis zaprosio je švedsku manekenku Desire Inglander tijekom snimanja za Vogue Scandinavia, a zanimljivo je kako je ona mislila da je riječ samo o pozi za fotografiranje.

Snimka koju je podijelio Vogue prikazuje sam trenutak kada je Duplantis kleknuo ispred Desire, a popularni Mondo priznao je kako je u tom trenutku bio nervozniji više nego na Olimpijskim igrama u Parizu. Duplantis je pozvao Vogue Scandinavia da mu pomogne u planiranju i zabilježi ovaj intimni trenutak, a švedska manekenka je vjerovala kako je riječ isključivo o snimanju za časopis. Snimanje se desilo prije dva dana u Hamptonsu, a Desire je čak mislila i da je kleknuo samo u svrhu fotografiranja. Nakon svega, par se našalio kako zapravo po modnim izdanjima koje su imali za ovu priliku liče na mladenku i mladoženju. Desire je nosila bijelu čipkanu haljinu, dok je on bio u tamnom odijelu i bijeloj košulji.

Kako Vogue Scandinavia prenosi, tek kad je izvadio kutiju s prstenom shvatila je o čemu je riječ. "Mogu sa sigurnošću reći kako sam u tom trenutku bio najnervozniji u životu. Imao sam nekoliko rečenica koje sam htio reći, ali ostao sam bez riječi. Potpuno sam se smrznuo", priznao je atletičar. Duplantis je za svoju djevojku pripremio još jedno iznenađenje: dogovorio je da njihove obitelji, kao i njihovi najbliži prijatelji stignu u Hamptons kako bi proslavili vjeridbu baš kada je snimanje završeno.

U naslovnoj priči koja prati fotografije zaruka, Duplantis je kazao kako je znao da je Desire žena s kojom se želi vjenčati još kad su se upoznali 2020. godine, a priznao je da nakon OI u Parizu bio spreman da je zaprosi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije