Drake Hogestyn

Preminuo glumac poznat po ulozi u sapunici "Dani naših života"

Drake Hogestyn
Foto: Promo
30.09.2024.
u 19:19

"Volimo ga i nedostajat će nam svih dana naših života", navodi obitelj u svojoj objavi.

U 71. godini života preminuo je glumac Drake Hogestyn, kojeg većina pamti po ulozi Johna Blacka u poznatoj sapunici "Dani naših života".

"Teška srca objavljujemo da je Drake Hogestyn preminuo. Dijagnosticiran mu je rak gušterače, ali se suočio s izazovom s nevjerojatnom snagom i odlučnošću", priopćila je njegova obitelj na Instagramu. "Nakon nevjerojatne borbe, otišao je mirno okružen najmilijima. Bio je najnevjerojatniji suprug, otac, tata i glumac. Volio je nastupati pred publikom i dijeliti pozornicu s najboljom glumačkom postavom, ekipom i producentskim timom u poslu. Volimo ga i nedostajat će nam svih dana naših života", navode u svojoj objavi.

Nakon Hogestynove smrti se oglasio i producent Ken Corday.  "Ovo je vrlo teško za sve nas. Hogey je bio ultimativni timski igrač i nema dovoljno riječi da izrazim koliko će nam nedostajati. Njegov utjecaj na našu seriju, osobno i profesionalno, bio je dubok i zauvijek će ostati bez premca", poručio je. 

Glumac je dva puta osvojio nagradu za najzgodniju mušku zvijezdu na dodjeli nagrada Soap Opera Digest (1994. i 1995.), a zatim je osvojio nagradu za omiljeni par 2005. godine. Hogestyn je rođen u Fort Wayneu, Indiana, 1953. godine i pohađao je Sveučilište Južne Floride uz bejzbolsku stipendiju. Diplomirao je dvopredmetni studij mikrobiologije i primijenjenih znanosti s planovima da postane oralni kirurg, ali nakon koledža su ga zvale dvije MLB momčadi, St. Louis Cardinals i New York Yankees.  Igrao je za jednu od rezervnih momčadi Yankeesa, ali je ozljeda 1977. završila njegovu bejzbolsku karijeru. Zatim je prešao u show business i bio jedan od 30 glumaca odabranih za sudjelovanje u programu glumačke obuke Columbia Picturesa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije