DETALJ SKRIVEN OD JAVNOSTI

Princeza Diana saznala groznu vijest 2 tjedna prije vjenčanja s Charlesom

Princeza Diana
03.10.2024.
u 15:33

Camilla je danas poznata kao kraljica i Charlesova druga žena, ali ranije su o njoj svi govorili kao o razaračici brakova. Bila je Charlesova ljubavnica dok je bio u braku s princezom Dianom i vjerojatno nitko ne bi povjerovao u priču da će jednog dana Camilla biti na tronu jer je toliko bila omražena u javnosti, prenosi Story.

Princeza Diana i princ Charles dobili su dva sina

Profimedia 

Većina detalja iz tog braka koji je uništio Dianu su poznati javnosti, ali neki su ipak, koliko-toliko, ostali skriveni od javnosti. Prije tragične prometne nesreće u Parizu 1997. u kojoj je život izgubila Diana, princeza je ispričala 'prljave sukobe' koje je imala s Charlesom nakon što ga je uhvatila da šapće s Camillom. Ova je priča stigla direktno iz Dianinih usta do kraljevskog pisca Andrewa Mortona, s kojim je princeza tajno surađivala na svojoj biografiji i pružila mu uvid u sve detalje o stravičnom raspadu njezina braka, piše Mirror

Kralj Charles i Camilla Parker Bowles

Profimedia 

Rekla je da joj je muž bio nevjeran godinama. Jednom prilikom, nakon što je čula romantično šaputanje Charlesa s Camillom, Diana ga je suočila s tim nakon čega je došlo do vrlo neugodnog sukoba između njih. 

'Jednom sam ga čula kako razgovara na telefon u kadi i šapuće: 'Što god da se dogodi, uvijek ću te voljeti'. Rekla sam mu poslije da sam ga slušala kroz vrata i tada smo se gadno posvađali', prepričala je pokojna princeza.

Što je princeza Diana doznala 2 tjedna prije vjenčanja s Charlesom

Story 

Svađe zbog njegova odnosa s Camillom nisu prestajale, a o tome su raspravljali i prije nego se Diana udala za Charlesa. Diana je zbog njihova odnosa htjela otkazati vjenčanje. Pogotovo nakon što je vidjela da je Charles naredio svom osoblju da naprave personaliziranu narukvicu za Camillu, neposredno prije svadbe s Dianom. Netko u njegovom uredu rekao je Diani da je Charles dao napraviti ogrlicu za Camillu, koju ona nosi i danas. To je zlatna narukvica s plavom pločicom na kojoj je ugravirano 'Gladys i Fred'. Tako su se Charles i Camilla zvali. 

Kralj Charles i Camilla Parker Bowles

- / Shutterstock Editorial / Profimedia 

'Jednog dana sam ušla u kancelariju tog čovjeka i rekla: 'Oh, a što je u tom paketu?', na što mi je odgovorio: 'Ne biste trebali to gledati'. Rekla sam mu: 'Pa, idem pogledati'. Otvorila sam ga, a tamo je bila narukvica. Samo sam prokomentirala: 'Znamo gdje ovo ide'. Bila sam shrvana. To je bilo oko dva tjedna prije nego smo se vjenčali', ispričala je Diana, koje je za sebe govorila da je žrtveno janje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije