"IZGLEDA POMALO LAŽNO"

Pronašli citate i dokaze! Internet uvjeren da Amber samo ponavlja poznate riječi iz filmova

Foto: Profimedia
1/2
06.05.2022.
u 21:43

Čak i stručnjaci poput psihologa Coopera Lawrencea tvrde da njeno svjedočenje "izgleda pomalo lažno", a ona "zvuči izvježbano".

Ni nakon dva dana iscrpnog svjedočenja Laure Amber Heard (36), ljudi nisu uvjereni u njezinu stranu priče. Naime, 14. dan suđenja i sama je prvi put sjela na klupu za svjedoke, a tada je ispričala kako su se upoznali, kad ju je i kako prvi put udario te kako je počelo nasilje u vezi.

Potom je jučer, 15. dan suđenja nastavila svjedočenje, a tom je prilikom ispričala navodne mučne svađe prilikom koju ju je zlostavljao. Depp ju je čak jednom prilikom, kako je glumica kazala, penetrirao bocom iznova i iznova, nakon što su se posvađali u Australiji 2015. godine. Osim toga, iznosila je još groznih stvari, a oba dva dana je plakala dok je pričala.

No, ni suze joj nisu pomogle kod publike jer, čini se, našli su joj i dokaze kojima potkrijepljuju svoje izjave da laže. Jučer smo pisali kako se cijeli Internet sprda s "lažnim suzama", a sada donosimo i neke od citata iz filmova koje je navodno Amber preuzela kako bi njezin iskaz bio što uvjerljiviji.

Naime, tijekom praćenja suđenja mnogima je Amberino svjedočenje zvučalo poznato, a nakon malo istraživanja, doznali su i odakle - iz filmova. Čak i stručnjaci poput psihologa Coopera Lawrencea tvrde da njeno svjedočenje "izgleda pomalo lažno", a ona "zvuči izvježbano". 

Osim toga, dio svjedočenja o tome kako ju je Depp ošamario, a potom rekao da bi si radije odsjekao ruku nego je ponovno udario, sličan je citat iz filma Mildred Pierce, u kojemu glavni lik izgovara to isto nakon što ošamari drugoga. 

Također, našli su sličnost i s filmom The Talented Mr. Ripley. "Stvar s [Johnnyjem]... Kao da te sunce obasjava i to je veličanstveno. A onda te on zaboravi, i jako je, jako hladno... Kad imaš njegovu pažnju, osjećaš se kao da si jedina osoba na svijetu, zato ga svi toliko vole", rekla je Amber na sudu, a to je gotovo isto kao i citat iz filma koji je rekla Gwyneth Paltrow. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije