POZNATA ZAGREPČANKA

Sjećate li se Kristine Mandarine? Prodavala je agrume, a sada se preselila u ovu egzotičnu zemlju i povukla iz javnosti

Marko Prpic/PIXSELL
17.09.2024.
u 18:57

Kristina je u Dominikanskoj Republici, povukla se s hrvatske medijske scene i od medijske eksponacije na neko vrijeme. Uživa u privatnosti sa svojim prijateljima i svojom obitelji", rekla je njezina prijateljica i zvijezda showa 'Ljubav je na selu' Ines Petrić.

Sjećate li se Kristine Mandarine? Djevojka je to koja je u domaćoj javnosti prije nekoliko godina stekla popularnost zbog svog posla. Naime, Kristina Penava pozornost je privukla dok je prodavala ove agrume u Zagrebu, a o njoj su pisali svi mediji. Kristina je tad plijenila veliku pozornost te stekla vojsku obožavatelja, a onda je nestala iz javnosti te se o njoj malo zna.

Tadašnja prodavačica mandarina danas ima 26 godina i poprilično se promijenila, a tome svjedoče fotografije na društvenim mrežama. Kristina se podvrgnula estetskim operacijama, a danas živi u Dominikanskoj Republici. Naime, portal Scena ovu je informaciju dobio od sudionice showa "Ljubav je na selu" Ines Petrić koja je Kristinina dobra prijateljica.

"Kristina je u Dominikanskoj Republici, povukla se s hrvatske medijske scene i od medijske eksponacije na neko vrijeme. Uživa u privatnosti sa svojim prijateljima i svojom obitelji. U Dominikanskoj Republici je također upoznala divne ljude i prijatelje. Jednostavno način života u Dominikanskoj Republici i u Hrvatskoj nije ni približno sličan. Kristina je jako zahvalna što ima priliku živjeti tamo jer je kultura, način života te općenito pogled na svijet jako pozitivan, pun veselja i radosti. Glazba, ples, smijeh, neke tako jednostavne stvari, a zapravo toliko dragocjene i u Hrvatskoj, nažalost, na neki način zaboravljene", ispričala je rekorderka ovog realityja. Navodno je Kristina postala i mama, a ovu informaciju za ovaj je portal ispričala anonimna osoba.

Petrić, pak, ovu tvrdnju o svojoj dobroj prijateljici, nije htjela komentirati. "Što se tiče trudnoće i udaje, niti ja niti Kristina nemamo komentar. Mogu samo reći da Kristina uživa u životu sa svojim najmilijima i da je sretna, što je najvažnije u životu", zaključila je Ines.

Podsjetimo, 2023. godine Ines je sudjelovala u ovom showu, a ispratila ju je upravo Kristina, a potom je Petrić progovorila o njihovom prijateljstvu. "Kristina je jako dobra prijateljica moje obitelji, kumčeta Mateje koja ima boutique i organizatorica je raznih eventa u gradu. Tako da sam preko svoje obitelji upoznala Kristinu te sam joj postala frizerka i brinem o kompletnoj njezinoj kosi", rekla je za RTL.hr. 

Rekla je da je Kristina jako dobra osoba te da je voljna svakome pomoći. Isto tako je otkrila i da je Kristina njena klijentica. 
"Kristina je izuzetno dobra osoba, voljna svakome pomoći, jako je draga, dobre je duše, što je rijetkost danas među ženama. Izuzetno jako cijenim Kristinino prijateljstvo i izuzetna mi je čast što se sprijateljile i što mi je Kristina jako dobra klijentica te što mi je prepustila da se kompletno brinem o njezinom stylingu kose (od bojenja, šišanja do raznoraznih frizura i make upa) te sam sretna što smo kliknule u samom startu i što se družimo i učestalo redovito čujemo. Svaki slobodni trenutak rezerviran je za naša druženja, uskoro se moramo naći Kristina, moje kumče Mateja i ja te se veselim tome susretu. Odemo sve zajedno na neki ručak ili na fine kolače uz kavu sve ovisi kako se dogovorimo" komentirala je. 

"Kristina nema ništa protiv mojih pojavljivanja na TV-u i u medijima, dapače, super joj je to i simpatično. Kristina zna da je to emisija show i da treba ljudima dati materijala za show", zaključila je Petrić tada. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije